VALIKKO
25.1.2016 20:29

cold

tititi-001

IMG_9455

Tässä on tullut sairasteltua vajaa viikko. Tälläkin hetkellä lämmintä finrexiä kuppi täynnä, jos vaikka tämä tauti olisi pian selätetty. Vaikka oon ollut kipeenä, niin olen silti käynyt normaalisti töissä. Mulla oli lauantaina ensimmäinen viikonloppu vuoro, josta olin kyllä onnellinen, sillä poikaystävä oli viikonlopun armeijassa kiinni. Noh ensi viikonloppuna sitten päästään taas viettämään yhdessä aikaa.
Onneksi kelit ovat muuten nyt parin päivän sisällä lauhtuneet. Pääsee ehkä taas pian kuvailemaan tonne uloskin esimerkiksi asuja. Ei pihalla meinaan oo kauaa pystynyt olemaan ja esimerkiksi nämäkin kuvat olivat vähän juuri ja juuri siinä, että julkaiseeko vai ei, haha. Eihän tuolla meinaan pystynyt muutamaa sekuntia kauemmin seisoo kuvaaja eikä kuvattavana olevakaan. Silti toivon, ettei lumet vielä kuitenkaan sula pois. Onhan se nyt meinaan mukavampaa, kun tuolla lunta on. Paljon nätimpää plus valosempaa.

Kommentit

 • emmavilhelmiina

  Ihana asu <3! Oon kyllä onnellinen, että kovat pakkaset jo vähän hellittivät, mutta en kyllä millään haluaisi luopua lumesta :/

   0
 • Sofia

  Toivottavasti tauti olisi pian selätetty:) Onneksi pakkaset ovat vähän lauhtuneet, toivottavasti silti lumi säilyisi vielä pitkään:))

   0
 • Anonyymi

  Missä sä oot töissä? 🙂

   0
 • inka

  Kiitos!<3 Joo huonolta näyttää, kun plussaakin oli jo tänään.. 🙁

   0
 • inka

  Paremmalta jo näyttääkin! Plussan puolelle ei olisi saanut tulla, en mäkään tahdo tosta lumesta luopua 🙁

   0
 • inka

  Työskentelen tällähetkellä yhdessä kahvilassa osa-aikasena 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.