VALIKKO
21.6.2018 13:11

EKAA KERTAA FARKUT JALASSA KOKO KESÄNÄ

farkut jalassa - asukuvat
asukuvat farkuilla
Kerroinkin mun ”tulevan kesän suunnitelmat” postauksessa, että pukeudun mahdollisimman paljon mekkoihin, hameihin sekä erilaisiin housuihin ja heivaan farkut kaapin perällä odottamaan syksyä. Tällä viikolla on kuitenkin ollut kylmempiä ja sateisia kelejä sekä halusin päästä käyttämään tuota uutta Noisy Mayn paitaani, joten vietin päivän farkut jalassa.
pc five delly farkut jalassa
noisy may paita
Vaikka näitä viilempiä päiviä onkin välillä sattunut useemmin, olen silti pukenut mm. mekkoja sukkahousujen kanssa tai housuja. Jotenkin tuntui, että tämä paita ei oikein sopinut muiden kanssa, kuin farkkujen. Ja oli ihan kiva päästä käyttämään noita sinisiä hieman polvesta revittyjä farkkuja, sillä käyttökertoja ei kamalasti ole kertynyt ihanien lämpimien kelien takia.

Oli kuitenkin hassua käyttää farkkuja, sillä mä en valehtelematta ole käyttänyt melkein kahteen kuukauteen muitakun hameita, mekkoja ja rentoja housuja!
oranssi silmämeikki
farkut jalassa

paita – Noisy May [linkki]** / farkut – Pieces [linkki]** / lenkkarit – adidas

Pian on aika siirtyä juhannuksen viettoon. Me suunnataan mökille ainakin syömään, mutta katsotaan mitä muuta keksitään. Kelit eivät vaikuta lupaavilta, joten voi olla, että tuleva juhannus on meillä yksi viikonloppu muiden joukossa. Millaiset on sinun juhannussuunitelmat?

**Mainoslinkki

Näistä voisit myös pitää:

KELTAINEN KUKKAMEKKO – NÄIN PUKEUDUIN YO-JUHLIIN

KELTAINEN ON KESÄN VÄRI

PUKUKOODINA JUHLAVA

Kommentit

 • Anniina

  Onpas ihana asu ja kivat kuvat♥ Musta taas tuntuu, että mä oon mennyt koko kesän farkuissa, koska töissä pitää olla siistit pöksyt, ja no farkut on kaikkein kätevimmät kun ne nyt on ainakin siistit+ niiden kanssa on helppo touhuilla myös varaston puolella. Mulla menee juhannus töissä, mutta eipä se silleen haittaa, kun on kiva duunipaikka+huiput työkaverit 😛 Toi on kyllä harmi, että on luvattu sadetta, mutta toi mökillä syöminen kuulostaa kyllä ihanalta suunnitelmalta♥

   0
  • Inka Monola

   Oi kiitos paljon! <3 Mä oon ehkä liian mukavuudenhaluinen ja en pidä farkkuja kauhean mukavina! 😀 Oonkin viime vuosina hankkinut siistejä mustia housuja enemmän, jotka menevät niin töissä kuin vaikka ravintolassakin. Meiltä löytyy mökki niin läheltä mun duunipaikkaa, että muakaan ei niin olisi haitannut, vaikka olisin töihin joutunut! 😀 Hyvä, että sulla kuitenkin on hyvä seura juhannukseksi<3

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.