VALIKKO
21.9.2013 17:07

girlsnight and gta V

DSC_7379DSC_7376DSC_7384DSC_7380image
Toi GTA V on nyt aikas pinnalla, varsinkin jätkäporukkassa. Eilinen ilta/yö meni Ninnin luona, tehtiin tortilloja ja mässäiltiin, sekä sit tietenkin mää pääsin pelaamaan tota gta:ta, kun Ninnin porukat ja sen pikkuveli oli mökillä, joten siis pikkuveljen xbox ja gta oli ihan mun hallussa. 😉 Nyt vaan pitäs ruveta ite säästään rahaa, että saisin vihdoinkin sen PS3 ja ton kyseisen pelin ittelleni.

Todistettiin muuten taas meiän amistaidot, kun ei salsapurkkia saatu käsivoimalla auki, niin haettiin talttapääruuvari ja avattiin se sillä… siitä on videookin, mutta se ei ehkä tänne sovellu.

Eilen tuli myös nähtyä hurjasti ihmisiä, kun hypättiin vielä Julian Nisun kyytiin loppuillasta ja lähettiin vetään sitä samaa kaupunki ajelua mitä yleensäkkin viikonloppusin, mietin vaan, että millon kyllästyn. Tänään sama homma, tosin pitkästä aikaa ruutananhurjien kanssa, Artun kyytiin.

Onko täällä muuten muita GTA:han innostuneita? Jahei pitäkää kiva lauantai-ilta, pus! :*

Kommentit

 • anfka

  Oii kun näyttää hyvälle tuo teidän ilta:) namii!! ja ootte kauniita
  training-diaries.blogspot.fi

   0
 • Ella

  aa kyl toi tumma tukka sopii sulle niiiin paljon paremmin, näytät hyvällä tavalla paljon vanhemmalta 🙂 ja oijoi toi gta <3 oon ihan totaalisen koukussa.

   0
 • inka

  oivoi kiitos Ella! Ja joo oon huomannu sun FB-tilapäivityksistä että gta koukutus;)

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.