VALIKKO
11.5.2016 09:44

GREEN SKIRT

_MG_9868_MG_98986-002


Pics by Veera

Ensimmäistä asua lyhyellä helmalla. Nämä kuvat on napattu viimeviikolla ja sen varmaan neuleesta ja sukkahousuista huomasikin, sillä tälläviikolla on ilomielen tarjennut ilman mitään ylimäärästä. Mun pukeutuminen on viimeaikoina rajottunut muutamaan maksiin ja löysiin pitsishortseihin.

Tänään suuntaan kampaajalle niin saadaan tukasta taas punanen ja illalla jännitetään peliä. Onko mulla paljon sellaisia seuraajia, ketkä on myös jääkiekosta ihan innoissaan?

Kommentit

 • Milla Kantonen

  Kaunis asu! 🙂 Mistä toi hame? ♥ Mua kiinnostais lätkä kanssa mut ei ehkä sitten tarpeeksi kun en oo vaivautunut koittaakseni saada sitä näkymään täällä maailman toisella puolella, hehe 😀 Kotona jos oisin niin kyllä kattoisin Suomen pelejä!

   0
 • inka

  Voi kiitos, se on kyllä kiva<3

   0
 • inka

  Kiitos paljon ja sitä samaa sulle! :)<3

   0
 • inka

  Voi kiitos Milla!<3 Hame on H&M hankittu viime kesänä. Aivan, kun oot siellä maailmalla tällähetkellä! 😀 Harmi kun katsomossakin maksaa kattoo niitä pelejä…

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.