VALIKKO
5.8.2014 15:27

häissä

kuva 1(11)Viime lauantaina oli mun serkun häät, jonne mentiin äidin ja Jonin kanssa.

Naimisiin mentiin Teiskon kirkossa, jonka jälkeen juhlat pidettiin Teiskossa sellasella aivan ihanalla mökkialueella! Häät oli melko pienet ja vain tärkeimmät sukulaiset ja ystävät olivat paikalla. Tulipa noiden häiden jälkeen haaveiltua jo omista kesähäistä, haha!

Mun serkku ja sen kaaso, joka on mun toinen serkku olivat ihan älyttömän kauniita ja morsiamen hääpuku oli niin ihana!
kuva 2(11)kuva 4(9)kuva 3(10)kuva 5(7)
 Mulla oli päällä tämä Hersecretiltä pari kuukautta sitten tilattu juhlamekko. (mekkoon pääset tästä)
Mekon kanssa mulla oli Pertti Palmrothin pikkulaukku, mikä ei näköjään kuvissa näy, Janitalta lainattu käsikoru, sekä saatu kaulakoru ja perus mustat balleriinat. Omasta mielestä asu oli kelpo noihin häihin ja tykkäsin muutenkin.

Oli ihan huippua viettää noita kesähäitä ja vielä onnittelut mun kauniille serkulle ja sen miehelle! Oispa useemminkin tollasia juhlia missä on suku koolla. Onko teistä kukaan ollu häissä tänävuonna ja millaset oli? 🙂

Ja tästä tulikin mieleen, että jos ootte ite pitämässä vaikka jotakin juhlia: häitä, synttäreitä tai jotain muuta, niin Venuu.fi on oiva sivusto juhlapaikkojen etsimiseen. Sieltä löytyy suomen monesta kaupungista juhlatiloja yms. Näistä linkeistä löydätte Tampereelta paikkoja monien juhlien pitämiseen:

Kuten häätilat —> http://venuu.fi/haapaikat/tampere
Tai vaikka saunatilat —> http://venuu.fi/saunatilat/tampere
Sekä myös muut juhla/kokoustilat —> http://venuu.fi/juhlatilat/tampere

Kommentit

 • Anonyymi

  Mekko on kyl kiva mut oisit kyllä voinut mun mielestä juurikasvun värjätä häihin mentäessä 🙂

   0
 • inka

  Mitäs sillä on väliä minkävärine mun tukka on häihin mentäessä, mun sukuhan sielä paikalla oli? 😀

   0
 • Anonyymi

  No mun mielestä on epäkohteliasta, koska se on toiselle yls elämän tärkeimmistä päivistä 🙂 kyllä mä ainaki laitan itseni tiptop en toki morsianta kauniinmaksi, mutta huolitelluksi, sillä silloin kunnioitan häitä ja hääparia.

   0
 • inka

  No mä en nää siinä mitään epäkohteliasta, olin kuitenkin muuten juhlatamineissa enkä saapunut paikalle missään lökäreissä ja lenkkareissa. Ja jos mulla on juurikasvua niin se tarkoittaa sun mielestä, etten kunnioittanut mun serkun ja hänen miehensä häitä? Voi moro. Mutta sanotaanko näin, että mun tukka piti värjätä perjantai aamuna ennen Blockfesteille lähtöä, mutta mun ystävä nukku pommiin, kuka värjää mun hiukset aina kampaamoväreillä. Mutta mulle se ei nyt ollut niin justiinsa, sekä turha sitä on murehtia kun menii jo.

   0
 • inka

  Ainiin ja piti vielä sitäkin sanoa, että niinkuin sanoit se on toisella yks elämänsä tärkeimmistä päivistä, niin sitä päivää tuskin pilaa yhden vieraan juurikasvu. 😀

   0
 • Anonyymi

  Vittu oot lapsellinen ämmä kun saat hirveen kohtauksen pikku huomautuksesta XD ei saatana kasva ny jumalauta ja ota kritiikki kritiikkinä! Oot niin whitetrash kun olla jo voi oli sit juurikasvu tai ei, joten anna vaan olla ja hyväksy se.

   0
  • Anonyymi

   Sori ihana mut mun elämässä ei menny mikään vikaan:D ihana ku koitat matkia näitä muita bloggaajia kehittelemällä tälläsen muka salaa solvaavan ympäripyöreen viestin jolla piilotat ärsyyntymises ja ja esität ettei sua kiinnosta. Mut jokatapaukses, ois sulla varmasti ollu kaapissa jotain parempaaki.

    0
  • inka

   No hyvä että sulla on elämässäs sitte kaikki kunnossa ja mikään ei oo ikinä menny vikaan, onnittelut! Ja voin myöntää ihan suoraa että mua ei ärsyttäny mun juurikasvusta sanomine, mutta siinä kohtaa ku mä vastaan sulle ihan asiallisesti että en omasta mielestäni pilaa häitä mun tukanvärillä ja sä rupeet haukkuu mua lapselliseks ämmäks nimettömänä ni se vähän rupes vituttaa. Ja itekkin sanoin että meni jo, ei voi mitään. Tohon sun viimoseen lauseeseen, kysymys oli vissiinki mun juurikasvusta, eikä mekosta, jota ensin vielä sanoit kivaks. Mut mitä tätä turhaa enää vatvoo, mulla oli häissä juurikasvu ja silläselvä.

    0
 • inka

  Ja säkö oot tosi aikuismainen kun rupeet haukkumaan mua lapselliseks ämmäks. Sain kohtauksen vai? Otin kritiikin kyllä vastaan ihan hyvin ja korjasin vaan sun sanomaa, että jos mulla on juurikasvu ei tarkota sitä että pilaisin Hannan yhden elämän tärkeimmistä päivistä, eikä sitä etten olis kunnioittanu häitä. Mä en nyt ymmärrä mikä tässä meni vikaan… Sähän tässä mua haukut lapsellisesti, kiroot ja toi ei enään oo kritiikkiä mitä sä nyt mulle heität. Sä oot naamaton ja nimetön, joten kehtaakko oikeesti väittää että mun pitäs kasvaa? Käänny ja kato ittees välillä ja mieti hetki mikä meni vikaan sun elämässäs kun oot noin kauheen vihane 🙁

   0
 • Milla

  Oot hirmukaunis ja wtf ihan sama vaikka joku juurikasvu on häissä, ketä se kiinnostaa 😀 älä välitä anoista!

   0
 • inka

  Voi kiitos! 🙂 Ja emmä välitäkkään 😀

   0
 • Mona Salo

  Postaus oli ihana niinkuin kaikki aikaisemmaskin ja niinkuin säkin aina oot:) Toi mekko on tosi kiva ja sopii sulle tosi hyvin!! Luettuani kommentit ajattelin vaan että mikä ihmeen juurikasvu, ite en ees sitä huomannu vaikka ihan normaalilla tahdilla kuvat selasin 😀 hei haloo yks juurikasvu, en usko että hääpari pitää ovella vartiolaitosta ja katsoo kenellä vieraista on juurikasvu vai ei 🙂 kaunis oot! anonyymin aikuismaisuudesta kertoo tosi paljon nuo kommentit:) whitetrash sanan merkityksen voisi hän opetella:)

   0
  • Anonyymi

   Joo ano oli kyllä vähän hakoteillä mutta mitäs teidänmielestä whitetrash tarkoittaa..?

    0
  • inka

   Onko silläkää oikeestaa mitää merkitystä, eiköhän muitten mielipiteitten mukaa olla vähä kaikki wt?

    0
  • veera

   http://en.m.wikipedia.org/wiki/White_trash

   Itse en ole kyllä aikaisemmin kuullut kenenkään käyttävän termiä Suomessa (tai ehkä oon elänyt laatikossa) mutta siinä teille Wikipedian näkemys asiasta. Enpä tiedä, onko Inka köyhä tai rikollinen, mutta en laske Inkaa tuohon "whitetrash"-kastiin. Tosin ei tulisi mieleenkään sanoa ketään roskaksi.

    0
  • Anonyymi

   Inka oot niin tyhmä kun et edes tiedä mitä se tarkottaa.

    0
  • inka

   Missä kohtaa oon sanonut että tiedän tai etten tietäis? Ihmisillä on niin paljon mielipiteitä että mikä on heidän mielestään wt ja mikä ei… Mä en sentäs täällä hauku muita tyhmäksi, mut jos mä oon sun mielestä niin sit se on sun mielipide.

    0
  • Anonyymi

   Ympäripyöreetä paskaa = koska et tiedäXd vittu oot _white trash_.

    0
 • inka

  Aivan ihana kommentti, kiitos! Ja niimpä, kun kyseessä oli vielä mun oma serkku ja kuten postauksessa sanoinkin, niin vaan lähisuku oli kutsuttu paikalle. Ano käskee mun kasvaa, mut mun mielestä turha puuttua muitten kasvuun kun on ite vielä niin jälkijunassa! 😀

   0
 • Janette

  Ihana toi sun mekko, ja tosiaankin just sopiva häihin! :))

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.