VALIKKO
5.6.2014 16:02

hear me now

Työpöytä-014

Viimeset kaks päivää on kyllä ollu fiiliksen puolesta ihan mahtavat. Musta kuulemma myös on tässä viikon aikana huomannu sen, että mullon parempi olla ja niin musta myös tuntuu. Jaksan hymyillä pienemmillekkin asioille ja muutenkin tuntuu, että kaikki alkaa pikkuhiljaa mennä parempaan suuntaan. Mussa on vaan aina ollu se vika, että teen kaiken niin kauheen kiireellä ja en jaksa oottaa. Kaiken pitäs tapahtua muka sormianapauttamalla, mutta nytten oon tajunnut sen sanonnan, että hiljaa hyvä tulee. Kyltää tästä, oon vahva.

Työpöytä-015

Tän päivän suunnitelmat on sinänsä vielä hakusessa. Vissiin oon ainakin Janitan ja Reukun kanssa alkuillasta ja mennään vissiin kuvaileenkin, kun oon keksiny tosi jees kuvailupaikan. Mutkaimä vielä illemmalla hyppään taas vaihteeks lasikuitudiudin kyytiin, tai emmätiiä sen näkee si!

Jahei kaikki ihanat lukijat muistakaa tykkäillä blogin FB sivusta ja kyselkää multa askissa kaikkee, niihin on niin kiva vastailla http://ask.fm/iiingerr !

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.