VALIKKO
10.7.2013 23:28

heihei luca

Nyt on vähän haikeet fiilikset, kun meidän herra siperialainen lähti ja muutti tänään uuteen kotiin. Jouduttiin siis luopuun meidän rakkaasta perheenjäsenestä, joka asusti meidän kanssa kolme ja puoli vuotta. Eiköhän se aikalailla omasta asenteesta ois ollu kysymys, mutta aika vaan ei oikeesti enään riittäny. Muutenkin, kun tollanen koira tarvii niin paljon sitä aktiviteettiä ja äitellä saattaa välillä olla kymmenen tunnin työpäiviäkin ja syksyllä mulla koulussa niitä 8-16 päiviä. Ja jos hyvin käy ja saan kämpän jo tammikuulle, niin kaikki lenkitykset olis jäänyt äitelle ja toi koira olis joutunu oleen tosi pitkiä päiviä yksin kotona, ei käy. No nyt ainakin pääsi huskytietävään perheeseen, jolla sitä aikaa riittää!

ööö210-019

Heippa Luca, ikävä on jo suuri!♥

Kommentit

 • essie

  Oi miten ihana koira<3 Harmi et joutu lähtemään ):

   0
 • Janika Anttila

  Voi että, ihan sydän suli kun katoin noita kuvia ja luin tekstin ! 🙂 Meillä on kans kaksi siperian huskya ja toinen niistä näyttää aika paljon samalta kun tuo Luca !
  Kiva blogi muuten, liityin ! :>

  http://sinunvuoksesi.blogspot.fi/
  ˆkäy kurkkaamassa ja lukijaksikin saa liittyä jos kiinnostaa 🙂 !

   0
 • HuggyHare

  Hyvä tietää, että on ihmisiä, jotka osaa ajatella koiran parasta 🙂 Itse en ikimaailmassa vois luopua elikosta, mutta pakkohan se ois ajatella lemmikin parasta tuossa tilanteessa.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.