VALIKKO
28.2.2017 19:09

HELMIKUUN VIKA

Helmikuun viimeistä päivää viedään. Tää kuukausi on ollut jotenkin ihanan rentouttava, sillä vapaa-aikaa on jäänyt toisten töiden lopettamisen myötä ja viimeiset päivät kruunasi tämä ihana talviloma, joka mulla alkoi eilen maanantaina.
kanatortillatHelmikuussa tuli syötyä pitkästä aikaa tortilloja ja vielä kaksi kertaa! Kerran kanalla ja kerran jauhelihalla. VEINI 20 VUOTTATuli tehtyä myös reissu Jyväskylään ja järjestettiin samalla ystävälle yllätys synttärit. Yllätys pysyi loppuun asti piilossa ja oli ihan huippua nähdä hänen ilmeensä, kun asunto oli pistetty kuosiin koristeluilla ja herkuilla sekä kun rakkaat ystävät olivat paikanpäällä. shetlanninlammaskoiraToimittiin myös koiravahtina poikaystävän vanhempien shetlanninlammaskoiralle. Kyseinen vauva on ihan älyttömän hellyyttävä, vaikka mä itse olenkin isojen koirien perään. naurukuvaIkuistettiin luonnollinen naurukuva, kun käytiin kuvailemassa viime asukuvien kuvat Hatanpään puistokartanolla. Harmitti, kun pakkasta oli kyseisenä päivänä kymmenen astetta, kamerassa vilkkui akkuvalo ja aikaa oli vajaa 10 minuuttia. Toi kuvausmesta oli meinaan niin siisti ja tyytyväisyys noihin kuviin ei ollut lähelläkään kymppiä. aamupalatHetken mielijohteen snapshot yhdeltä aamulta. Smoothieilla on kyllä hyvä aloittaa aamut, varsinkin jos lisää jotain protskupitoista mukaan niin noilla pärjää pitkälle päivään, eikä maha kurni heti työpäivän ensimmäisellä kahvitauolla.

Kommentit

 • ☆Saga☆

  Oiii ihanaa lomaa, oot niin ansainnut sen <3 Ja kivoja kuvia 🙂

   0
 • Maru

  Tosi kivan oloinen kuukausi ollut sinulla! Erityisesti ihastuin tuohon koirakaveriin! <3

   0
 • inka nitta

  Helmikuu oli kyllä erityisen kiva. Joo tuo koissu on kyllä ihana <3 Kiitos Maru kommentista :)<3

   0
 • Kata

  Ihastuttava postaus Inka! Oikein hyvää lomaa, nauti 8) Tuo aito naurukuva, ne on oikeesti niitä ihanimpia ♥

   0
 • Patricia Ström

  Kivan erillainen postaus, pitäis itsekki alkaa enemmä tälläsii höpöttely juttuja päivittelemään <3

   0
 • Ninni

  Olipa kiva postaus, hauska helmikuu sulla ollut! 🙂 Ihana tuo sun naurukuva <3

   0
 • inka nitta

  Kiva, että tykkäsit! Joo hei sun pitäs ehdottomasti tehdä tämmösiä kans 🙂 <3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.