VALIKKO
1.10.2016 12:18

HEMPEÄN VAALEANPUNAISTA

pastelspastels6Ihanaa päivää teille. Kuvissa reilu viikko sitten otetut asukuvat. Vanha tukkakin näkyy olevan; haalea, kamala juurikasvu ja kamalan pitkä! Mua snäpissä seuraavat ovatkin varmasti nähneet, että mulla lyheni tukka muutaman hassun kymmenen senttiä, mutta tosiaan odotellaan hiuksien omaa postausta vielä.

Päältä löytyy ylisuuri vaaleanpunainen villapaita, jonka bongasin Tampereen radiokirppikseltä pari kuukautta sitten. Ilman, että toi malli ois ollut noin ihana ja rento, en olisi varmaankaan koskaan hankkinut tuon väristä neuletta. Ei ole totuttu näkemään pastelleja mun päällä, haha. Asusta kuitenkin tykkäsin! Juuri tuollainen pistän jotain rentoa päälleni kouluun ja oon vaan.pastels3pastels5Flunssasta paranneellaan vähän edelleen, mutta pakko päästä juhlimaan silti tänään. Eihän nyt Parrakkaan miehen 30-v bileitä voi missään nimessä jättää väliin. Täällä mennään tänään päivä kauheen kiireellä aikataululla mutta koitan saada vähän asusta kuvia ja katotaan jos illalla itse bileistä sais jotain räpsyjä myös. Snäpissä ainakn(@iiingerr) tuun oleen tosi ahkera.

Mitäs teidän lauantaihin?

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.