VALIKKO
2.4.2016 17:24

Hiuksista kylmemmät

2-0042-005Reilu viikko sitten tukka sai taas pientä muutosta. Mulla on mun vakiokampaaja, parasystäväni Veera. Mä en luota kehenkään muuhun kuin häneen, jos mun tukasta on kyse. Mun hiuksethan värjätään siis aina ihan kampaamoväreillä, mutta useimmiten kotona.

Tälläkertaa värjättiin mun tyvi, joka oli päässyt kasvamaan vähän turhankin paljon, sillä viimekerrasta olikin jo pari kuukautta aikaa. Värjättiin tälläkertaa hieman vaaleammalla tyvi kuin viimeksi. Pituuksiin ja latvoihin laitettiin tuhkan väristä väriä, että saatiin hiuksiin lisää kiiltoa ja väriä kylmemmäksi.
Tykkään kyllä, kun hiukset ovat taas vähän tummemmat. Veera tasasi myös mun latvoja ja leikkasi niitä ihan hitusen verran.

Tämän kuun loppuun on tulossa värjäyksen suhteen vähän radikaalimpaa muutosta. Saa nähä miten onnistutaan. Ollaan välillä kyllä vähän liiankin uhkarohkeita mun tukan värjäyksen kanssa ja muutamaan kertaan on pitänyt turvautua maskiin kun väri on näyttänyt ihan hirveeltä, hah! Latvoistakin tulee lähtemään sitten vähän enemmän.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.