VALIKKO
3.10.2015 22:06

home

Ihan älyttömän ihanaa taas päästä päivittelemään blogia. Mun kone rupes yhtäkkiä tänään aamulla taas pelittämään normaalisti, ainakin toistaiseksi ja voi sitä ilon määrää hah! Blogia on tehnyt mieli päivitellä tässä melkein päivittäin ja mua jopa alkoi vähän stressaamaan se, kun ei ollut päässyt kirjottelemaan tänne mitään. 
Mä pääsin keskiviikkona illalla muuttamaan tänne uuteen asuntoon ja herranjumala tää on ihana. Alle viikon tässä nyt asustellut ja tähän mennessä mikään asunto ei ole tuntunut näin paljon kodilta kun tämä. Olen niin onnellinen, kun sain juuri tän asunnon. Mutta siis.. Tämän päivän aikana oon saanut oikeastaan loputkin tavarat järjestykseen, vaikka vähän vielä täytyy miettiä paikkoja ja niin. Ainakin mahtuu kulkemaan eikä ihan pommin jäljiltä enään ole. Muutamat huonekalut menee vaihtoon, sillä esimerkiksi mun divaanisohva on liian iso tänne ja haaveissa muutenkin vuodesohva. Myös mun pöydän haluan vaihtaa pienempään. Baaripöytä kahden jakkaran kanssa voisi olla kyllä kiva. Myös parveke täytyy laittaa kuosiin, kun ensimmäistä kertaa mulla on parvekelasit jee! Muutamia muitakin haaveita löytyy, mutta ei näillä kyllä kiire ole.
Asuntopostausta kyllä blogiin on tulossa, mutta tänään järjestelyn yhteydessä nappasin muutamia kuvia, joten tässä vähän esimakua mun uudesta kodista!

IMG_7966IMG_7955IMG_7953IMG_7972IMG_7959IMG_7962

Kommentit

 • inka

  Oi kiitos ihanasta kommentista!♥

   0
 • Nanikaroliina

  Jeeeij ! <3 onnea uuteen kotiin ! <3 Keitäks mulle joku päivä kahvit ! ;>

   0
 • Jessica

  Onnea uuteen kotiin! 🙂 Näyttää muuten tosi kivalta siellä, ja ai että nuo keittiön pinnat, ihan sairaan ihanat! 😮 Seuraavaksi kun muutto tulee eteen, niin kriteerinä mulla on kyllä uudet pinnat keittiössä 😀

   0
 • inka

  Voi kiitos paljon! Noi pinnat on kyllä ihanat ja varsinkin se, kun kaikki on niin uuden karheeta♥

   0
 • Petra Karoliina

  Onnea uuteen kotiin, ja kauniiseen sellaiseen! 🙂 Samainen taulu löytyy meiltäkin, on kyllä ihana 🙂

   0
 • inka

  Kiitos kiitos ja tuo on kyllä todella kivannäköinen! :)♥

   0
 • inka

  Haha, itse en ihan liikaa mun sohvasta tykkää, just sen takia koska nahkasohva, hah. On tää myös ihan liian asu tänne mun yksiöön. Kiitos Iina kuitenkin♥

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.