VALIKKO
2.5.2015 20:37

hyvät fiilikset

IMG_3765 Moikka kaikille ja hyvät vaput näin jälkikäteen!
Itselläni meni vapunaatto ihan vain rauhassa kotona Jonin kanssa leffaa katsoen. Itse olin todella poikki kuluneesta viikosta ja Jonikin tietenkin, kun vasta torstai-iltana lomille saapui. Mut näin kerrankin. Perjantaina vappupäivänä käytiinkin sitten vapputorilla nappaamassa muutamat metrilakut. Ei sieläkään kauaa pystynyt aikaa viettämään, kun ihan liikaa porukkaa ympäriinsä. Niin ja tietenkin katsottiin Suomi – Usa ottelu, joka valitettavasti meni aika penkin alle… Jääkiekon mm-kisat on sellanen juttu, jota joka vuosi odotan ihan innolla! Aina on joka peli pakko katsoa. Onko muita jolla sama juttu?
IMG_3753   Siirrytääs vappupuheilta pois muihin aiheisiin. Mä en tiiä oonko mä täällä koskaan maininnut, mutta oon jo tosi pitkään ollut kiinnostunut erilaisista missikilpailuista. Muutama viikko sitten laitoin ihan kokeilun vuoksi hakemuksen yhtiin missikilpailuihin. En edes ajatellut, että mua voitaisiin jatkoon valita. Noh, mutta arvatkaas mitä?! Mä oon finaali kymmenikössä Miss Nokia kilpailussa. Mua jännittää ihan älyttömästi tää kilpailu, mutta samaanaikaan innostaa paljon. Huomenna alotetaan kasvo ja bikinikuvauksilla ja meidän kiertue alkaa 15.5. Inffoilen kyllä lisää sitten kiertueen aikataulusta myöhemmin blogissa. Ja tietenkin blogissa tulee paljon muutenkin näkymään juttua yms tuosta koko hommasta. Mä oon niin innoissani!
IMG_3754 Tän illan suunnitelmissa se, että suunnataan Veeran kanssa Ruby’s & Fellasiin kuuntelemaan Heartbreakersia. Tamperelaiset hoi! Tänään siis 23.30 kannattaa tulla kuuntelemaan älyttömän hyvää cover-bändiä. Vink vink. Täytyy silti ottaa rauhallisesti, sillä huomenna tärkeä päivä.
Muistakaa seurata snäpissä –> iiingerr
IMG_3734

Kommentit

  • Jasmina

    Onpa kiva juttu että olet päässyt kisaan mukaan! 🙂 Varmasti jännää ja sulla on hyvät mahikset pärjätä. <3 Tsemppiä siis siihen! Ja ihania kuvia 🙂

     0
  • inka

    Mukana on kyllä niin upeita tyttöjä, että omaa pärjäämistä en varmaksi sanoisi. Kiitos ihanasta kommentista Jasmina♥

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.