VALIKKO
10.7.2013 08:46

i want to taste you but your lips are venomous poison

Tässä mä jo ennen kymmentä hereillä mitämitä? No ei mut oikeesti mun pitää vähän korjailla tätä mun rytmiä… eilenkin tuli uni vasta neljän jälkeen, joten pakotin itteni ylös samalla, kun äite lähti töihin. Jos rupee väsyttää jossakin kohtaa niin sitten otan päikkärit! 🙂

DSC_5818DSC_5752yy41-005DSC_5856DSC_5837DSC_5793DSC_5766DSC_5862

Eilinen meni parhaitten tytsyjen Janitan ja Veeran kanssa. Ei tehty sen ihmeempää kun ennenkään. Völjyttiin meillä ja sitte käytiin hakee Prismasta mättöö… Lähettiin myöhemmin Janskun kanssa ettiin jotain kuvauspaikkaa ja päädyttiin sit ihan vaan Irjalan päiväkodin taakse, kun siellä oli tollanen punanen hökkeli. Ihan kivoja kuvia tuola kuiteskin sai. Pitää lähtee Janitan kanssa metsästää joku päivä ihan kunnolla jotain tosikivoi kuvauspaikkoja ja suunniteltiin, että mennään joku päivä sinne vanhalle tulitikkutehtaalle, nytkun mäkin tiedän ajoreitit sinne. Tosin noi meiän kuvailut siirtyy parin viikon päähän, kun Jansku lähtee vaihteeks taas ulkomaille torstaina… vitsit määkin haluun!

Täks päiväks oon suunnitellu siivousta, Veeran kanssa chillailua sittenkun se rullailee meille rootterilla ja illemmalla Roopen kanssa ja varmaankin myös siis Emilin.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.