VALIKKO
25.3.2016 12:34

Ihana aurinko

2-002IMG_0314Oikein hyviä pääsiäisen pyhiä kaikille! Tällähetkellä makoilen edelleen vain sängyssä nauttien jo varmaan miljoonatta kuppia kahvia ja spotify pauhaa taustalla tätä postausta kirjoittaessa. Poikaystävä lähti jo muutama tunti sitten tekemään jotain hommia serkkunsa kanssa, joten päätin, että on kiva tehdä nyt sitten rauhassa näitä blogijuttuja.

Asukuvia asukuvien perään. Mulla on kuitenkin korvan takana yksi sisustuspostaus, minkä oon ajatellut toteuttaa vasta näiden pyhien jälkeen ensiviikolla sekä pikkuinen hiuspostaus.

Ja nyt näihin kuviin! Mä kyllä niin tykkään löysänmallisista rennoista jakuista ja haluan ehdottomasti lisää niitä. Sinisen sifonki topin ostin reilu viikko sitten Cubuksesta ja tuon saman päivän aikana olkain ratkesi ja topin kangas repeytyi… Noh ainakin sain asukuvat, haha! Ensimmäiset asukuvat muuten myös arskojen kanssa. Kesä tuu jo!

Kommentit

 • Anonyymi

  Voi harmi toi toppi! 🙁 Saako udella, että mistä toi jakku on? Ihastuin siihen ihan täysin 😀 Ja innolla odotan sisustuspostausta!

   0
 • inka

  Jakku on H&M viime kesänä, mutta siellä on täysin samoja (tai ainakin melkein samoja) jakkuja edelleen ja hintakin on vain parikymppiä, että kannattaa käydä hakemassa oma, tää on kyllä niin kivanmallinen ja mukava päällä. 🙂

   0
 • Sydämellä Niina

  Just olin kommentoimassa, että kuinka kiva toppi! 🙂 Harmi ku hajosi :/ Kiva asu kuitenkin 🙂

   0
 • inka

  Noh täytyy vaan korjata se olkain niin pääsen taas käyttämään toppia! Kiitos Niina<3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.