VALIKKO
18.3.2016 18:13

Ihana nähdä selkeästi

IMG_0111IMG_0114Kävin viimeviikon torstaina hakemassa mun silmälasit vihdoinkin ja mua instagramissa tai snapchatissä seuraavat tiesivätkin jo asiasta, sillä julkaisin kuvan lasit päässä.

Näössähän mulla yleisesti ei sinänsä mitään vikaa ole, mutta mun silmä tekee liikaa töitä tarkentaessa läheltä kauas tai toisinpäin ja varsinkin koneella oleminen ja esimerkiksi elokuvissa istuskelu saa sen aikaan, että teksti alkaa silloin tällöin valumaan mun silmissä.
Myös autolla ajaminen on ollut välillä hieman hankalaa, jos ohjeeksi annetaan vaikka, että mene Helsingin suuntaan, sillä kaikki menee niin nopeasti kaukaa lähelle, että mun silmät ei ehdi ajoissa mukaan.
Näiden lasejen ansiosta nämä blogijututkin hoituvat helpommin ja mua vaivanneet silmäsäryt ovat lähteneet kokonaan.

Hassua tehdä postaus silmälaseista, mutta jotenkin halusin esitellä nämä nyt ihan omassa erillisessä postauksessa. Tykkään älyttömästi näiden ulkomuodosta ja ei kyllä yhtään hävetä pitää näitä päässä.

Kommentit

 • emmavilhelmiina

  Tosi kauniit lasit! Mun mielestä silmälaseissa ei oo mitään hävettävää, kaiken lisäks näyttää superhyvältä kun löytää itselle sopivat lasit 🙂

   0
 • inka

  Ihana Emma!<3 Sun kommentit on aina älyttömän piristäviä:)

   0
 • ☆Saga☆

  On sitä oudommistakin aiheista bloggailtu!:D Itsehän aion pyynnöstä blogata kahvinkeittimestä… :'D Ja vau miten noi on kyl tyylikkäät rillit!

   0
 • inka

  Haha no tää mun postaus kuulostaa nyt ihan normaalilta! 😀 Kiitos paljon, oon kans tyytyväinen mun kakkuloihin<3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.