VALIKKO
9.9.2016 20:27

INSPIRAATIOTA ANTISANKAREISTA

Kaupallinen yhteistyö: emp

harleyemp2goodnightharleyTakista ei varmaankaan huomaa mistä tämä asu on saanut inspiraationsa haha. Mun monet vanhat lukijat tietävätkin, että oon aina tykännyt supersankari jutuista ja esimerkiksi kaikki sarjat sekä elokuvat on aina pakko nähdä. Me ollaan esimerkiksi Veskun kanssa tuijotettu Netflixistä kaikki DC comicsin animaatioleffatkin, haha.

Yhteistyö Emp.fi verkkokaupan kanssa tuli tosi hyvään saumaan, kun juurikin odoteltiin innoissamme elokuviin Suicide squad elokuvaa, jossa muunmuassa oli mun lemppari antisankari Deadshot. Valitsin verkkokaupasta Suicide squad – kategoriasta(linkki) Harley Quinnin bomber takin (linkki) ja sen seuraksi klassisen midi mekon Urban Classicilta. (linkki)
Yhdessä näyttävät mun silmään erittäin hyvältä ja tyyliltään asu olikin ihan just mua; naisellinen, mutta samaanaikaan rento. empsuicidesquademp3Emp.fi verkkokaupasta löytyy muuten ylipäätänsä fanituotteita ihan älytön määrä! Esim justiinsa noita supersankari juttuja DC comicsista Marveliin. Merkkejä kyseisestä kaupasta löytyy suositusta Adidaksesta Dr. Martensiin, joten kaikille pitäis löytyä kaikkea. Jos jotain kysyttävää esiintyy verkkokaupasta niin kysykää ihmeessä.

Onko mielipiteitä asusta?

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.