VALIKKO
25.12.2016 14:50

IT’S MY 20TH B-DAY

20THHyvää synttäriä mulle ja joulun aikaa sulle! 
Tänään tulikin sitten pyöreitä täyteen ja 20 vuotta mittariin. Oonko mä sitten nyt aikuinen, kun eikös niin ole sanottu, että 20 vuotiaana loppuu teini-ikä?
Tänään noustiin sängystä vasta ennen yhtätoista ja nautittiin rauhassa kahvit yhdessä. Tähän mennessä ollaan myös syöty ja seuraavaksi jatketaankin telkkarin tuijottelua ja eilisten lahjojen ihailua sekä testailua. Tänään tuskin juhlitaan mun synttäreitä, sillä viime viikolla juhlittiin kaveriporukan kanssa näitä mun kakskymppisiä. Tälläiset meidän joulupäivän suunnitelmat. Mites teillä lukijoilla tänään mielessä?

Kommentit

 • inka nitta

  Kiitos paljon Emmi. <3 Joo rauhassa oleminen joulun jälkeisen vilskeen jälkeen on kyllä ihanaa 🙂

   0
 • EMMI-STINA

  Myöhäiset synttärionnittelut! 🙂

  Meillä ei eilen tehty oikeastaan yhtään mitään, käytiin vain aamusaunassa ja loppupäivä menikin sitten sängyssä köllötellessä. Tänään sentään käytiin kävelylle, success!

   0
 • inka nitta

  Kiitoksia paljon!
  Me oltiin sohvalla telkkarin ääressä lähes koko päivä ja tapaninpäivänä käytiin sentään Ideaparkissa katsastamassa alet, joista ei tosin lähtenyt alusvaatteita lukuunottamatta yhtään mitään mukaan 😀

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.