VALIKKO
15.9.2013 20:09

ja ennenku mä lähen, täytän juomaa taskumattiin

DSC_7268DSC_7227DSC_7260DSC_7236DSC_7242

Laatu on kaveri ja sorsat kans.
Vähän asupainotteista postausta vaihteeks. Tykkään tosta paidasta ihan älyttömästi, mut entiä jotenkin en vaan osaa käyttää sitä. Kengät ei kyllä käy tohon asuun ollenkaan. Tarvittisin jotkut kivat syyskengät ja uudet conssitki ois jees, vaikka valkoset tai tummansiniset. Muttajoo mitä mieltä te ootte asusta, vaikka melko yksinkertanen onkin?

Mulla on nyt ollu tosi kiva viikonloppu ja oikeestaan viime viikonloppukin oli tosi jees. Puhelimessa olis muutamia kuvia tästä kahelta viikolta, joten kohta vois olla taas sellasen kunnon kuulumispostauksen aika, että mitä oikeen oon duunaillu. Tänään oli tosi jees, kun Henna ja Janita tuli käymään meillä, kun Hennaa en ollu pitkään aikaan nähny.

Multa ollaan muuten aina välillä kyselty, että voisinko tehä mydayn videon koulusta ja muutenkin mun koulusta/alasta ollaan kyselty jonkin verran, joten aattelin että jos tekisin jonkun kunnollisen postauksen siitä. Videoo tuskin rupeen väsäämään, koska en ehdi kuvailla siellä mitään videoita, mutta kuvia mä räpsin muutenkin aina välillä koulussa. Aattelin sillee, että voisitte myös kysellä multa kysymyksii just tohon autopuoleen liittyen ja sitten vastailen niihin + kerron itekkin paljon alasta ja lisäilen kaikkia kuvia sieltä.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.