VALIKKO
20.10.2013 18:06

kahvittelua parhaan tytsyn kanssa + asua

yy71-005DSC_7727yy71-004

Ekaks eise juurikasvu oikeesti oo noin paha… Pitäs varmaan oikeesti pikkuhiljaa alkaa värjäillä. Nää hiukset vihertää ja on ihan harmaat ja sellaset värittömät. Tahtoisin vain kunnon mustan tukkani takaisin.

Jokatapauksessa tossa ylempänä siis perjantain asua. Oli tosi ärsyy ottaa noita kuvia, kun pihalla oli niin kylmä ja tuuli kokoajan silleen, että hiukset meni ihan sekasin ja naamalle. Pitäs varmaan vetää joku kalju niin ois hyvä.

Mutta mitä mieltä ootte tosta asusta? Ite tykkäilen tosta raitatopin ja ton lyhyen takkijuttujutun yhdistelmästä ja siks on tullukki pidettyä aika paljon noita.

DSC_7628DSC_7633

Käytiin myös perjantaina Veeran kanssa Coffeehousessa(yllätysyllätys) Ei oltu nähty pitkään aikaan joten juoruiltiin ja kerrottiin kaikki tapahtunu ja nyt ollaan taas perillä meiän molempien elämästä. 
Toi vadelma valkosuklaa muffini oli muuten hullunhyvää, suosittelen kyllä maistaan!

Oli kyllä ihan huippua nähdä taas Veeraa pitkästä aikaa, eikä saa tulla useemmin näin pitkii taukoja meiän näkemiseen! Jahei muistakaa mennä myös liittymään Veeran blogiin lukijaks: http://veerahenriikka.blogspot.fi
 
DSC_7685DSC_7643

Eilinen oli kyllä draamaa ja tapahtumaa täynnä, mutta loppujenlopuks ihan kiva syysloman nollauspäivä.

Huomenna mulla alkaa se kahden kuukauden työharjottelu ja iiiks mua jännittää ihan hulluna! En kyllä tiiä miten tuun pärjään. Voisin tehdä viikonlopussa jonkun videon mun työviikosta kertoen, jos teitä kiinnostais sellane?

Millanen syysloma teillä joilla se oli, oliko hyvä vai huono ja teittekö mitään erikoista? 🙂

Niinjahei vielä sitä, että mulla olis vinkki yhelle sivulle mistä löytyy hyviä alennuksia kuten Spartoon alennuskoodi ja kaikki Ebookers alennuskoodit. (pääset niihin klikkaamalla linkkejä.)

Kommentit

 • Saijis

  Voi kaunokainen ♥ !:) Oi vitsit alkoi tehdä mieli mennä Coffee Houseen 😀

   0
 • inka

  joo oon iha paiseis, mut joo:*

   0
 • Anonyymi

  mis sä opiskelet :)?

   0
 • inka

  tampereen seudun ammattiopisto

   0
 • Anonyymi

  miks kuvaat päivän asuja kun ne on noin normaaleja ja tylsiä? vai luulekko että joku saa noista oikeesti inspiraatioo?

   0
 • inka

  tää on mun blogi ja toi on mun tyyli. saan kuvata asuja ja näyttää niitä jos haluan. sun ei tarvi tykätä ja mulla ei ole edes käyny mielessä että joku haluais inspiraatioo mun blogista.

   0
 • Anonyymi

  oot ihana:)! voitko linkata sen sun kaverin marikan blogin?:)

   0
 • Anonyymi

  oot jotenki tosi tututn näköinen 😮

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.