VALIKKO
21.4.2018 09:08

KARVALAPSI 1 VUOTTA

karvalapsi 1 v
Eilen mun ihana karvalapsi täytti yhden vuoden. Parin kuukauden päästä siitäkin on jo vuosi, kun lähdettiin ajelemaan Ilmajoelle katsomaan ainokaista pentua ja paluumatkalla huomattiinkin, että siellä se makaa takapenkillä mukana kohti Tamperetta.
bamse 1 v

Bamse on tuonut niin paljon rakkautta ja onnellisuutta tähän perheeseen, että sitä ei edes sanoin voi kuvata. Vaikka oma elämä täytyy aika kovaa aikatauluttaa ihan vain tuon pojan takia, en mä ole kertaakaan katunut koiran hankintaa. Onhan se myös myönnettävä, että liikunta on kasvanut todella paljon ja onhan Bamse tuonut myös paljon lisää sisältöä elämääni.
bamse 1 vuotta
Paljon onnea Bamse ja kiitos kun olet elämässäni.

ps. Bamse löytyy myös instagramista nimimerkillä @bamsehusky

Kommentit

 • Kalle

  Aina haaveillut koiran hankinnasta, kun lapsuuden ylivoimaisesti paras kaverikin oli dreeveri. Asun kuitenkin kerrostalossa, jonne koira ei mielestäni sovellu.
  Mahtavan näköisiä sinisimiä saa siis jo Suomestakin ja se on mukava juttu.
  Ennen niitä sai vain Siperiasta tai Alaskasta.

   0
  • Inka Monola

   Riippuen tietenkin koirasta, asunnon koosta ja omasta aktiivisuudesta, että sopiiko koira kerrostaloon vai ei. Asuttiin sitä sitten omakotitalossa tai kerrostalossa tarvitsee koira kuitenkin myös hihnalenkkejä ja muuta aktiviteettiä kuin pelkässä aitauksessa köllöttelyä. Uskon siis, että jos kerta olet haaveillut koirasta, voit ottaa sen kerrostaloon! 🙂 Me asuttiin Bamsen kanssa puolivuotiaaseen saakkaa kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja muutettiin rivitaloon, jossa kuitenkin mitätön vajaa 20 neliöinen piha, joten eroa tässä on vain se, että ei tarvitse hissiä, että pääsee ulos.

   Huskyjä on täälä edelleen vähän kaikennäkösiä, mutta tämän näköisiä on myös onneksi saanut jo ainakin niin kauan, kun minulla rodusta on kokemusta eli hieman reilu 10 vuotta. Tosin stereotypiat on taas nousseet ja nämä suosiossa, joten osasyy varmasti siinä.

   Kiitos paljon Kalle kommentistasi!

    0
 • Oili-Maria

  Onnea karvalapselle! Hän on tosi nätti 🙂

   0
 • Elli Leppiniemi

  Hän on niin komea! Onnea vielä Bamselle<3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.