VALIKKO
21.9.2018 18:26

KÄYN KAUPASSA ASU

käyn kaupassa asu 6
käyn kaupassa asu2
Tämä käyn kaupassa asu syntyi vahingossa muutama viikko sitten, kun lähdin kiireellä hakemaan lähikaupasta tarvittavia aineita valmistettavaan iltapalaan. Tämä syntyi idealla otetaan viimeksi käytetyt housut, ensimmäinen huppari, lenkkarit ja lompakko.
käyn kaupassa asu 4
käyn kaupassa asu 5
Kuitenkin tykästyin tähän asukokonaisuuteen ihan super paljon, joten samat vaatteet on eksynyt mun päälle useasti sen jälkeenkin, kuten näissä asukuvissa. Lisäsin näiden kuvien otto päivänä hempeän vaaleanpunaisen meikin ihan vahingossa ja asusta tulikin suloisen vaaleanpunainen, mutta myös sporttinen samaan aikaan.
käyn kaupassa asu3
Asun lompakon voitin muuten arvonassa Ted Bakerin laattalanseeraustilaisuudessa, josta kirjotin täällä. Lompakko on super söpö, aitoa nahkaa ja kokonsa puolesta menee myös pienestä laukusta.
käyn kaupassa asu

huppari – H&M / housut – Only / lenkkarit – Nike / lompakko – Ted Baker


Näistä saatat myös pitää:

TRENDIKÄS RUUTU – HABITARE MESSUJEN ASU

KELTAINEN NAHKATAKKI + RAITAMEKKO

FEMALE

Kommentit

 • Mari_Shopaholic

  Mukavan rennon näköinen asu, näyttää sellaiselta missä itsekin viihtyisin :). Ja aivan ihana tuo lompakko <3

   0
  • Inka Monola

   Kiitos paljon Mari! 🙂 Tuo lompakko on kyllä suloinen <3

    0
 • Hymyillään blogi

  Hyvän näkönen asu kyllä. Mistä olet ostanut nuo housut? Voisin ostaa itselleni samanlaiset. Kiitos piristävästä postauksesta.

   0
  • Inka Monola

   Vero Modasta, mutta voi olla, että tuolla vaaleanpunaisella raidalla ei enään ole. Täysin mustat kuuluu valikoimaan aina 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.