VALIKKO
4.4.2017 13:18

KEHÄVALUN KUVAUKSET

kehavalukehavalu4Vähän reilu viikko sitten käytiin poikaystävän kanssa metsätämässä kuvauspaikkaa kotijuttujen shoppailun jälkeen. Hetken pyörimisen jälkeen mun mieleeni tuli yksi paikka tässä meidän lähellä, jonka löysin joskus vuonna 2013. Kehävalu Oy:n raunioitunut rakennus, jonka toiminta on loppunut jo 2000-luvun alkupäässä. Koko paikka on palanut, mutta netistä ei oikeen löydä mitään tietoa kyseisestä firmasta. Jos joku tietää mitä tuolle tapahtui niin saa ihmeessä kertoa!
kehavalu2kehavalu6Päälle valikoitui tuo mun uusi lemppari kevät takki, tottakai raitaa ja mun uudet korkonilkkurit. Nilkkurit löytyi Skopunktenista vain 14 eurolla, joten mun oli ihan pakko kotiuttaa ne. Muutaman kuukauden oon jo etsinyt korkkareita, joilla saa rellestää menemään ilman, että haittaa kolhut ja lika. Nämä on ihan täydelliset siihen! On vielä todella mukavat jalassakin ja pohja on kumipohja jonka ansiosta pysyy pystyssä, vaikka olisi vähän liukastakin.
kehavalu3kehavalu5coat – Jacqueline de young, shirt – H&M
jeans – Gina Tricot, bag – Mango, shoes – Skopunkten
Mitä asu näyttää sun silmään?

Kommentit

 • Oi noi kengät on ihanat ♥ Ja muutenkin kauniin klassinen asu sulla 🙂

  Mielenkiintoinen tuo kuvauspaikka, sillä jotenkin jännää, että on jätetty raunioitumaan rakennus! Kun miettii, että esimerkiksi tuolta Härmälänrannasta on purettu useita tehdasrakennuksia asuinrakennusten tieltä, vaikka ne ei edes ole vielä tuhoutuneet ajan myötä verrattuna tuohon palaneeseen/raunioituneeseen rakennukseen 😀 Vai onko tuo jossain niin syrjässä ettei sinne ole järkeä suunnitella asuintaloja yms.? 🙂 Haha, mä oon vähän liian kiinnostunu rakennuksista ja vanhoista asemakaavoista :DD

  ♥: Ane

   0
 • Paula

  Aivan ihana asukokonaisuus! Nuo kengät♥ I fell in love with them

   0
 • EMMI-STINA

  Todella kiva asukokonaisuus! Jotenkin niin naisellinen, mutta samalla mukavan yksinkertainen 🙂 Tuo takki on aivan ihana! ♥ Samoin kuin kengät tietenkin.

   0
 • inka nitta

  Nää sun kommentit piristää aina ihan hirmusesti, oot ihana! <3

  Joo siis toi on ollut tossa kuitenkin tosi kauan ja viime kerrasta, eli siitä 2013 vuodesta niin olihan tosta paikasta enemmän raunio tullut.. Periaatteessa joo toi on syrjässä, kun on tien päässä, joka on täynnä omakotitaloja, mutta kuitenkin noin. 3 kilometrin päästä Linnainmaasta niin ei se kuitenkaan ihan mettässä ole! 😀

   0
 • inka nitta

  Kiitos paljon Paula!<3 Kengät on kyllä ihanat ja oli todella edullisetkin 🙂

   0
 • inka nitta

  Ihana kuulla, kun ootte tota mieltä, että asu on naisellinen, mutta mukaan näköinen! Kiitos hirmu paljon <3

   0
 • Niina

  Kauniita kuvia susta! <3 Nuo kengät ovat niin kivan näköiset ja juuri sun tyyliset 🙂

   0
 • Sara S.

  Kiva asu. Blogisi on raikas ja piristävä 🙂

  Mukavaa alkanutta viikkoa !

   0
 • inka nitta

  Voi kiitos aivan ihana kommentti ja sait mut tosi hyvälle mielelle. Mukavaa viikkoa sinullekkin <3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.