VALIKKO
14.5.2018 12:03

MUST JUTUT SILMÄ- JA AURINKOLASEISSA

Kaupallinen yhteistyö: Instrumentarium

kehystrendit 2018
Inspiration blog awardseista on jo kuukausi aikaa, mutta olisi aika palata hetkeksi gaalan tunnelmiin. Yhtenä gaalan yhteistyökumppaneista oli Instrumentarium ja heillä oli kyllä todella kiva ja mielenkiintoinen piste. Pisteellä sai tosiaan ihastella uusimpia kehystrendejä niin aurinko- kuin silmälaseissakin. Nappasinkin päähäni sirot pyöreät kehykset ja käytiin ystävien kanssa kuvauttamassa itsemme Instrun kuvausseinällä. Kehystrendit 2018 on todella paljon mun mieleen!
kehystrendit kevät ja kesä
Olen viime vuosina huomannut sen, että pyöreä on se oma juttu. Itselläni on todella pienet, mutta pyöreät kasvot ja jotenkin tuntuu, että ovaali tai pyöreä malli sopii pieniin kasvoihini tuoden niihin ehkä myös hieman pituutta. Pyöreämpi malli toimii myös oivana katseenkerääjänä ja erilaisempana asusteena päivän asukokonaisuuteen.
kehystrendit bloggaajat

Kuvaaja: Jere Viinikainen

Kevään ja kesän kehystrendeihin vuonna 2018 pyöreyden lisäksi kuuluu ehdottomasti vaaleat sekä pastelliset sävyt. Tuttu ja turvallinen musta ei tietenkään ole lähdössä minnekkään, mutta vastapainoksi on oikein kiva, että vaaleat sävyt on tulleet silmä- ja aurinkolaiseihin. Itseltäni löytyy ennestään mustat sekä tummat kilpparikuvioiset kehykset aurinkolaiseista, joten toivottavasti tänä vuonna uusia hankkiessa valitsen jotkut kivat pastellisävyiset mukaani.

kehystrendit

Millainen malli on sun suosikki?

Kommentit

 • Viivi Nurminen

  Aurinkolaseissa pitkäaikainen suosikkini on ehdottomasti pilotti. Ne vaan yksinkertaisesti istuu mun pienille kasvoille kaikista parhaiten 😀

   0
  • Inka Monola

   Mä taas en ole löytänyt yhtiäkään tarpeeksi pieniä pilotteja omille kasvoilleni! Tosin molemmilla pienet kasvot, mutta todella eri malliset 🙂

    0
 • Heidi Helander

  Pilotit on myös mun suosikit aurinkolaseissa 🙂 Toki myös muita tulee käytettyä.

   0
  • Inka Monola

   Kiva kuulla! Pilotit näyttää kyllä muilla ihan super hyviltä, mutta itselleni ne ei vain sovi 🙁

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.