VALIKKO
16.6.2018 10:20

KELTAINEN KUKKAMEKKO – NÄIN PUKEUDUIN YO-JUHLIIN

keltainen kukkamekko yo-juhlien asu
yo-juhlien asukokonaisuus keltainen kukkamekko
Tässä on ehdottomasti mun uusi suosikki mekkoni. Keltainen kukkamekko vai onko se kuitenkin oranssi? No kuitenkin tämä kukkamekko houkutteli minua jo heti, kun näin pienen printatun tuotekuvan tulevien tuotteiden joukossa. Tämä on ihana, kun tästä saa lähes kuin kaksi eri mekkoa, kun yhdistää vaan vyön vyötärölle. Ilman vyötä tämä ei olekkaan ollut vielä päälläni, mutta niin se menee varmasti paremmin arjessa.
VERO MODAN KUKKAMEKKO
vmmarty dress
Päälleni tämä upea keltainen kukkamekko päätyin viime lauantaina, kun serkkuni yo-juhlat järjestettiin ihanassa idyllisessä Kristiinankaupungissa. Olin kyllä iloinen, kun yo-juhlat järjestettiin viikko sen jälkeen, kun oikeat oli ollut, koska muuten en olisi päässyt sukuloimaan. Oli ihanaa nähdä sukulaisia ja serkut sekä etenkin mun ihana sisko pitkästä aikaa! Mä tosin lähdin vielä illalla takaisin juhlapaikalta Tampereelle, joten muutamaa tuntia kauempaa en ehtinyt juhlissa olla. Mua vähän harmittaa, että kaikkien kanssa en ehtinyt jutustella niin paljoa kun olisi pitänyt.
keltainen kukkamekko

mekko – VERO MODA / kengät – Tamaris / korvikset* – Coruu


Näistä voisit myös pitää:

KELTAINEN ON KESÄN VÄRI

MITÄ AION TEHDÄ KESÄLOMALLA?

SILIKONISET NÄYTTÄVÄT KORVAKORUT

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.