VALIKKO
16.9.2018 12:34

KESÄN POSTAUKSET – HITIT JA HUDIT

Tein keväällä tämän postauksen, jossa listasin kevään postausten hitit ja hudit suosion mukaan. Postaus oli melko tykätty, joten tässä nyt part 2 ja kesän hitit ja hudit. Järjestyksessä nämä eivät ole.
marjapiirakka resepti

Hudit

1. Kirpsakka marjapiirakka resepti

Joskus muutama vuosi sitten mun blogin suosituimpia postauksia oli reseptit, joten yllätyin että tämä ei lähtenyt nousuun. Noh, ehkä mun lukijakunta on nykyään on niitä enemmän muodista ja kauneudesta tykkääviä.

2. Tekstiilikuidut – synteettiset kuidut

Tekstiilikuidut sarja ei lähtenyt ihan sillä tavalla mitä kuvittelin, mutta synteettiset kuidut etenkin oli aika pohjanoteeraus. Luonnonkuidut ja muuntokuidut oli ihan ok, mutta tämä synteettiset kuidut ei kyllä sitten lähtenyt yhtään!

3. Korkeasaaren top

Käytiin kesän alussa Saijan ja meidän avomiestemme kanssa Korkeasaaressa, josta tein top listauksen. Postaus oli ihan ok, mutta ei kesän parhaimpia.

4. Organic shop – vartalokuorinnat

Mua ihan harmittaa, että tämä postaus ei ollut kovinkaan suosittu, sillä otin postaukseen omaan makuun super kivat kuvat!

5. Female

Kesän ainut asupostaus, joka ei lähtenyt ja syytän siitä otsikkoa.
juhlava pukukoodi

Hitit

1. Pukukoodina juhlava

Kun Tampereelle avattiin Finnkino Plevnaan uusi Scape-sali, sain sinne kutsuvierastilaisuuden kutsun, jonka pukukoodi oli juhlava. Kirjoitin asusta postauksen ja miten pukukoodin juhlava voi tulkita. Tämä oli super suosittu ja kuuluu mun suosituimpiin asupostauksiin koko blogihistoriassa.

2. Miksi ostin koiran?

Tämä postaus oli yllättäjä, mutta toisaalta kaikki koirapostaukset on ollut suosittuja joka kerta.

3. Tilattiin juhlamekkoja Wishistä

Tilattiin ystäväni kanssa viisi juhlamekkoa Wish nimisestä verkkokaupasta ja testattiin ne. Ei tullut ihan sitä mitä tilasi, mutta ainakin saatiin hauska postaus ja video aiheesta!

4. Näin valehtelen somessa

Blogihaaste näin valehtelen netissä oli suosittu tosi monessa blogissa ja myös minulla se ponnahti yllättävän ylös. Blogihaasteet ovat aina ihan suht. suosittuja.

5. Pentukuumetta

Yllätys, että taas koirapostaus ”hitit” listalla. Koirapennut on suloisia ja totta kai niistä kertova postaus nousee ylös.
huskyn pennut
Tässä mun kesän hitit ja hudit. Millaisia muilla bloggaajilla on noussut kesän aikana hiteiksi tai hudeiksi?


Näistä saatat myös pitää:

HABITARE 2018 – SISUSTUSMESSUT HELSINGISSÄ

TRENDIKÄS RUUTU – HABITARE MESSUJEN ASU

TED BAKER LAATTALANSEERAUS – NIGHT ON TILES

Kommentit

 • Viivi Nurminen

  Mun mielestä nää on kivoja postauksia, kun kerrotaan rehellisesti ettei kaikki postaukset vaan kerää katseluita. Ja välillä itseäkin ihmetyttää että tulee luettua sellaisia postauksia mitkä ei välttämättä edes olis niitä kiinnostavampia omasta mielestä. Näihin yleensä vaikuttaa joku hyvä otsikko 😀

   0
  • Inka Monola

   Ja totta kai ihmisillä on erilaisia mielenkiinnonkohteita ja sen takia myös jotkut nousee paremmin kuin toiset, haha. Otsikko on kyllä tärkeässä roolissa, sillä se on se minkä perusteella myös itse klikkaan johonkin artikkeliin/blogitekstiin.

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.