VALIKKO
25.9.2017 14:45

KESÄN LOPUT SNAPIT

Kesällä ei tullut käytettyä snapchattia ihan niin paljon mitä olisin toivonut ja elokuussa postasinkin paljon kesäkuvia mun snapchatistä. Nyt vuorossa kesän loput snapit! Nyt kun oon paljon iltavuorossa ja aurinko laskee jo ennenkuin pääsen kotiin niin oon innostunut jakamaan mun asuja snapchatissa ihan kamalasti. Löydät mut snapista nimellä iiingerr.
loppu kesän snapit1. Yks mun ehdottomasti suosikkiasuista tällähetkellä. 2. Ostettiin Bamselle Ikeasta tuollainen husky pehmolelu ja en voi kuin ihmetellä, mutta se on edelleen ehjä! 3. Uusi JDYn mekko päällä. Jalat kuoli kivasti ballerinoissa. 4. Näkymää Näsinneulasta. 5. Töissä asukuvailua taas ja jalassa uudet Addut. 6. Emman kanssa kahvittelemassa.
kesän loppu snapit7. Ylväs Bamse ja hänen uudet valjaansa. 8. Keskisillä shoppailemassa. 9. Kotitekoisia burgereita. 10-11. Blockfest tunnelmia. 12. Ihana auringonlasku Halimasjärvellä.

Löydät aikaisemmat snappi postaukset tagin snapchat alta.

Kommentit

  • inka nitta

    Jes kiva kuulla, että tykkäät! Se on kyllä super söpö :D<3

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.