VALIKKO
19.6.2018 13:28

KESÄPÄIVÄ SÄRKÄSSÄ

Kirjoittelin viime vuonna tänne, kuinka olin ensimmäistä kertaa Särkänniemessä varmaan 10 vuoteen. Päätettiin avopuolison kanssa ottaa siitä ihan perinne ja viime sunnuntaina vietettiin kesäpäivä Särkässä. Sunnuntaina oli tosi hyvä keli ja lämpöä auton mittarin mukaan oli parhaillaan jopa 27,5 astetta!
särkänniemi laitteet
särkänniemi kahvila
särkänniemi high voltage
Viime kesänä käytiin akvaariossa, Näsinneulassa ja yhdessä laitteessa, mutta tänä vuonna kokeiltiin Koiramäki ja keskityttiin ruokailuun sekä syötiin kesän ensimmäiset pehmikset. Missään laitteessa ei tosiaan tämän vuoden reissulla käyty, vaikka mun suosikki Koskiseikkailu olisi taas ollut hauska kokea.
koiramaki poni
koiramaki
koiramaki design
Kävin Koiramäessä ensimmäistä kertaa. Se yllätti mut super positiivisesti ja fiilis oli kuin olisi oikeasti ollut Mauri Kunnaksen kirjoissa ja vanhassa maalaiskylässä. Koiramäessä oli todella söpöjä pieniä rakennuksia ja haluaisin ehdottomasti esimerkiksi joulun aikaan kokea Koiramäen joulun, sillä vanha maalaiskylä on varmasti upea! Talot on ihania kuvausspotteja ja ehdottomasti haluan käydä ihan vain ottamassa asukuvia Koiramäessä. Sen verran söpö ja ihastuttava paikka oli. Suosikit oli kuitenkin tietysti suloiset koirapennut.
särkänniemi pukeutuminen
särkänniemi asukokonaisuus

toppi – VERO MODA / shortsit – Pieces [linkki]** / Lenkkarit – Nike [linkki]** / laukku – Pieces

Päälleni valikoitui yksinkertainen hellepäivän asukokonaisuus. Löydettiin myös kiva keltainen seinä, joka sopi mun toppiin.

Huvipuistopäivä oli hauska ja haluaisin ehkä käydä tänä kesänä vielä jossain toisessakin huvipuistossa.

** Mainoslinkki

Näistä voisit myös pitää:

UUSIEN ASIOIDEN PELKO

UUSI OBJEKTIIVI!

MITÄ AION TEHDÄ KESÄLOMALLA?

Kommentit

 • Viivi Nurminen

  Oi vitsit, mä oon kans halunnut käydä tuolla koiramäessä juuri sen takia, kun se on rakennettu sellaiseksi vanhaksi maalaiskyläksi! Jouluna on varmasti kanssa upea paikka!

   0
  • Inka Monola

   Koiramäki oli kyllä niin suloinen, että en voi muuta kun suositelle <3

    0
 • Kata

  Voi vitsi, tuolla ois kyllä kiva käydä 🙂 Särkänniemessä tuli käytyä muutama vuosi sitten kesällä ja tykkäsin kovasti. Ihana että teidän huvipuistopäivää suosi tuollainen lämpö <3 Aivan ihana helle asu!

   0
  • Inka Monola

   Särkänniemi on kyllä kiva, vaikkaa tuntuu, että nykypäivänä laitteita sieltä löytyy vain todella pienille tai liian hurjia. Keskihurjat laitteet puuttuu 😀 Kiitos Kata <3

    0
 • Niina

  Kiva postaus Inka! 🙂 Mun olisi tarkoitus viedä tänä kesänä mun siskos Särkänniemeen. Tykkään siitä jotenkin enemmän kuin Linnanmäestä, vaikka Linnanmäellä tuleekin käytyä useammin 😀

   0
  • Inka Monola

   Särkänniemi on kyllä kiva, mutta mä taas tykkään Lintsistä eneemmän, kun tuntuu, että tämän ikäisille sieltä löytyy enemmän kaikkea 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.