VALIKKO
26.3.2017 10:06

KEVÄTTÄ FARKUISSA

vaaleissa farkuissa3vaaleissa farkuissa
Vihdoin oikeesti kunnon kevät asua. Kuvissa paistaa aurinko ja voin myöntää, että oli oikeasti lämmin ilman päällystakkia. Ensimmäistä kertaa asukuviin pääsi myös mun uudet vaaleat farkut, jotka ostin Piecesiltä ihan hetki sitten ja tuo viime ostospostauksessa esittelemäni kangastakki juttu, joka ehdottomasti menee ihan ulkotakkina keväällä/kesällä.
vaaleissa farkuissa1vaaleissa farkuissa5
Nää kuvat on muuten ottanut mun äiti. Ensimmäisiä muotokuvia ikinä ja mun mielestä aika hyviä. Keskittyminen hänellä ainakin oli ihan täysin eri, kun tolla poikaystävällä, hah! Vähän noissa koko kroppa kuvissa valo tuli hassusti, joten varjoinen paikka näille kuville olisi ollut paremmin. Onneksi ensi kerralla sitten osataan toimia oikein ton valon kanssa.
Mun uus tukkakin näkyy näissä kuvissa muuten! Tyvi on nyt super tumma aikaisempaan verrattuna ja pituudet violettiin taittavat. Tykkään ihan hirmusesti kyllä.

vaaleissa farkuissa4vaaleissa farkuissa2

coat – Vero Moda, t-shirt – H&M
jeans – Pieces, shoes – Skopunkten
Mitä te tykkäätte asusta ja joko ootte kaivanut vaaleat farkut esiin?

Kommentit

 • inka nitta

  Voi kiitos, oot niin ihana kun aina jaksat vaan kehua :)<3

   0
 • Niina

  Mä odotan kanssa, että pääsis pukeutumaan keväisiin vaatteisiin ja sais jotain uusia kuviakin! 😀 Nuo sun hiukset on ihanat <3

   0
 • inka nitta

  Kevät vaatteet ja aurinkoisessa säässä kuvailu on kyllä ihanaa! Kiitos Niina <3

   0
 • inka nitta

  Kiitos ja kiva, kun tulit seuraamaan! 🙂 Ei täälläkään enään tuon päivän jälkeen ole lämmin ilman takkia ollut 😀

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.