VALIKKO
18.1.2018 12:00

KIRPPISPÖYTÄ HERVANNASSA!

asu2sheinbomber2

Mä oon työskennelly nyt vaatekaupassa yli vuoden verran. Vaatteet on aina ollut mulle semmonen intohimo ja kiva juttu ja nyt työn ansiosta vaatekaappi on täyttynyt melko paljon. Omaa tyyliä on myös tullut etsittyä, joten päätin, että nyt saa luvan lähteä kaikki vaatteet mitä en ole käyttänyt tai tuntenut omakseni.

keskustassa2kimallepaitoja

Mä varasin kirppispöydän Hervannassa sijaitsevasta Kirpputori Swapistä. Pöytä on numero 81 ja se löytyy aikalailla kassaa vastapäätä. Pöytä on nyt alkuun varattuna 31.1 saakka ja kaikki löytyy suht halvalla. Vaatteet ovat hyväkuntoisia ja suht. uusia. Osassa on edelleen hintalaput kiinni ja esimerkiksi löytyy Vero Modan mallistosta vaatteita, jotka edelleen myynnissä. Kirppis löytyy osoitteesta Lindforsinkatu 4, 33720 Tampere. Pääse helposti busseilla ja löytyy parkkitilaa, ilmaista ja maksullista.mangotakkivaaleissa farkuissa2Tän postauksen kuvituksesta selviääkin mitä kaikkea on esimerkiksi myynnissä. Mä myyn mun kaikki farkut mitkä ei istu mun päälle esim. Ginan Mollyt ja Alexit. Takkeja löytyy 11 kappaletta ja kaikki tän postauksen takit löytyvät siis pöydästä. Paljon vähän käytettyjä neuleita ja muutamia kenkiä yms. Kaikkea en pöytään ole vielä vienyt, sillä haluan pitää sen siistinä. Vien viikon aikana lisää vähän käytettyjä neuleita ja toppeja.

housujabomber4Eli Kirpputori Swap ja pöytä 81. Vaatteita laajasti XXS-M koossa. Ostohousut jalkaan ja menkääs osteleen! Halvat hinnat, sillä nyt on pakko tyhjentää vaan vaatekaappi.

Ps. Vitsit tuli ikävä tota punasta tukkaa! 😀

Kommentit

 • Kata

  Toi on hyvä päätös. Itsekin karsin about vuosi sitten kaiken turhan ja ai että miten sitä tavaraa lähtikin. Vaatehuone kiitti;) Kolme kirppispöytä kertaa oon saanut kyllä pitää että sain myytyä – tälläkin hetkellä on pöytä joka pitäisi tänään käydä tyhjäämässä – onneks siellä ei oo paljoa mitä tyhjentää enää:') Tosin itse myin myös viimeisen vuoden aikana paljon lapsuuden krääsää sun muuta, enkä vain vaatteita.:)

   0
 • Sara V

  Pitäis kyllä itsekin viedä välillä vaatteita kirpputorille, kun niiden määrä vaan kumuloituu kaiken aikaa… Hyvä idea tehdä postaus omista kirppikselle viedyistä vaatteista! Tuo vihreä bomberi on omaan mieleen! 🙂

   0
 • Maru / Tea and Vanity

  Toivottavasti menee hyvin kaupaksi! Mullakin kirppispöytä tämän viikon ajan, että saisi tehokkaammin turhaa pois. 🙂

   0
 • inka nitta

  Toivotaan myös, että sinulla menisi hyvin kaupaksi 🙂

   0
 • inka nitta

  Mä heitin paljon myös UFFille tavaraa ja tosiaan nämä uusimmat ja kivoimmat sitten kirppikselle. Bomberi on munkin mielestä kiva, mutta liian iso mulle 🙁

   0
 • inka nitta

  Me jaetaan poikaystävän kanssa meidän vaatehuone, joten sitä tilaa ei muutenkaan oo mulla. Toivotaan, että menee hyvin kaupaksi niin saa tilaa tonne kaappiin! 😀 Mulla ei onneks oo kerääntynyt mitään krääsää, kun aina muutoissa heitän aika rankalla kädellä kaikkea pois. Onneksi sulla ei kamalasti ole pois vietävää sieltä, vaan oot saanut hyvin myytyä 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.