VALIKKO
27.6.2014 15:42

kirppistelyä

Heipsuu!
Pari viikkoo sitten käytiin Veeran kanssa kiertelemässä Tampereen radio-, sekä bonuskirppiksillä. Parit ihan hyvät löydöt kyl tuli tehtyä ja tavaraa lähti halvalla. Hintoja en välttämättä muista kunnolla, mutta ne on sit sellaset siihen suuntaan hinnat.
inkablogii 126Radiokirppis 2€inkablogii 129 Radiokirppis 3€inkablogii 165Radiokirppis 2€inkablogii 124Radiokirppis 1€inkablogii 122 Bonuskirppis 6€
inkablogii 119
Bonuskirppis 4,5€
Omasta mielestä tein hyviä löytöjä, koska esimerkiksi oon ettinyt jo kauan kivoja laukkuja esim vihteelle ja myös vapaa-ajalle. Korkkareita ny ei tietenkää ikinä voi olla liikaa. Omana lempparina toimii varmaankin tuo musta vähän isompi laukku, se on päässyt jo hyvään käyttöön. Onko teillä jotain lempparia näistä, jos on niin mikä?

Kommentit

 • Jenna Juliet

  Voi miten kivoja löytöjä! 🙂 Missä tää radiokirppis nyt sijaitsikaan!

   0
 • emmavilhelmiina

  Tosi hyviä löytöjä oot tehny:)! Kaikki kivoja, mut jos lemppari pitäis sanoo niin varmaan tuo mekko:)

   0
 • Ansu

  Kiva toi musta isompi laukku sekä harmaa jakku 🙂 itse löysin eilen new yorkerista ihanan valkosen jakun, joka oli takaa pitsinen. Harmikseni en löytäny kuitenkaan oikeeta kokoa 🙁 en omista kuin yhden jakun, mut noita olis kiva opetella käyttään! Tekee asukokonaisuudesta siistin 🙂

   0
 • inka

  jep kiitos ja toi radio on siinä laukontorilla 🙂

   0
 • inka

  kiitos paljon, toi mekko on kyl kiva! 🙂

   0
 • inka

  Voi harmi ettei ollut kokoa, noita jakkuja olis kyllä oikeesti kiva opetella käyttään. kiitos paljon! 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.