VALIKKO
2.8.2013 12:18

kofeiiniriippuvuus

DSC_6356IMG_8982yy51-006
Nyt on taas niin huono kuvasaldo, pahoittelut siitä. Mutta sen takia päätin julkasta tollase vammasen videon minkä Veera kuvas musta pari viikkoo sitten. 😀

Nyt ei oo tapahtunu mitään ihmeellistä. Oon ollu tosi paljon taas tyttöjen kanssa ja tänäänkin toimitaan taksina meiän Puntolla, kun se on niin vähäruokanen. Blockfestejen liputki tilattiin Emilin kanssa ja en malta oottaa noita! Mun on pitäny meinaan neljänä vuotena peräkkäin mennä tonne, mutta jokakerta se lippujen tilaaminen on jääny, mutta nyt onneks pääsen!

 Tää kirjottaminen ei multa tänään oikeen onnistu, joten lopettelen tän tähän. Koitan taas ruveta napsiin noita kuvia enemmän.

Mitä mieltä olisitte jos rupeisin lisäileen jotain tälläsii turhii videoita aina välillä postauksiin? Vai onks näissä mitään järkee 😀

Kommentit

 • Mari

  kiva idea lisätä välillä tommosia pikkupätkiä videolla sun arjesta 🙂

   0
 • Reetta

  Musta oikein hieno idea laittaa noit videoi 🙂

   0
 • Sofia

  Kiva video!:) Ja tuo kahvikuppi tuossa ekassa kuvassa on vaikka kuinka kiva:)

   0
 • imlacking

  Mä oon nykyään tosi huono avaamaan noita katalogeja, saattaa olla monet kuvastot papereissa vielä. H&M:llä on kyllä monesti kivoja vaatteita, mutta melkeen aina tulee nykyään katottua netistä kaikki vaatteet tai sitten menee ihan vaan kauppaan kattelee mitä siellä olis.

   0
 • Anonyymi

  Ei kai sattunu oleen musta nissani, missä oli ne oranssit vanteet? Ihan vaan näin paitovei.

   0
 • inka

  enmuist, enmä kauheesti autoo kattonu ku ne räikeet levipellit osu silmää

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.