VALIKKO
20.3.2016 23:40

Koskikeskuksen naisten viikonloppu

IMG_0161IMG_0170IMG_0141Viime viikonlopun lauantaina Koskikeskuksessa järjestettiin naisten viikonloppu ja sen yhteydessä bloggarikilpailu, johon oli valittu kolme tamperelaista bloggaajaa Emma, Jenna ja Krista. Itse en kyseiseen kilpailuun osallistunut, mutta toimin päivän Jennan kuvausassistenttinä ja olin mm. aikaisemmin jo käynyt suunnittelemassa hänen kanssaan fashion loungea.

Loungen lisäksi bloggaajilla oli tehtävänä suunnitella kahdelle mallille omat asukokonaisuudet, mutta mä valitettavasti saavuin paikanpäälle sen verran myöhään, että mallien muotinäytökset menivät multa ohitse. Jennan toisena mallina toimi muuten fitness bloggaaja Julia Pentti.
IMG_0135IMG_0159IMG_0174Omasta mielestäni tälläinen tapahtuma oli kyllä todella hauska ja paikan päällä sai mm. pikahieronnan, pikameikin Body shopin pisteellä ja pikakampauksia. Jennan blogissa tässä postauksessa voit lukea hänen päivästään paremmin.

Kommentit

 • Jeannays

  Hieno tilannekuva tuolla musta haha! :D♥ Oli kyllä mahtava päivä ja kiitos vielä kun autoit loungessa ja kuvailutouhuissa 🙂

   0
 • Nanikaroliina

  Harmittaa ku missasin tän ! Mulla oli muuta menoa. Hope so jtn tällästä järkättäs uudelleen ! 🙂

   0
 • inka

  Ei mitään, tottakai autan sua<3

   0
 • inka

  Oli kyllä kiva päivä vaan hengailla tuolla ja kuvailla kaikennäköistä. Toivottavasti enskerralla pääset kans paikanpäälle! 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.