VALIKKO
23.2.2015 11:02

koti-ilta w/ veera

IMG_2186IMG_2156 Pari päivää sitten saatiin Veeran kanssa vihdoinkin ikuistettua kameralle meidän perus illat. Nyt kun Joni on armeijan hoivissa niin ihana Veera viettää yleensä mun kanssa iltaisin aikaa. Välillä tuntuu siltä kuin hän olisi mun kämppis.

Me rakastetaan molemmat tv-sarjoja. Molempien lemppari tietenkin on True Blood, mutta ollaan siinä niin eri kohdissa molemmat. Päätettiin hetki aikaa sitten, että voisi alkaa seuraamaan yhdessä Pretty little liarsia, koska kumpikaan ei sitä aikasemmin ollut nähnyt. Mä olin joskus pari vuotta sitten katsonut ensimmäisestä kaudesta pari jaksoo, mutta jotenkin en silloin syttynyt. Nyt ollaan molemmat ihan koukussa.
IMG_2185IMG_2182Yleensä ostetaan myös älyttömästi herkkuja tai paljon ruokaa. Monta kertaa ollaan myös päädytty terveellisempään vaihtoehtoon, mutta viimeks tuli ostettua makeeta ja ehkä vähän liikaakin.

Tälläsiä siis useesti mun illat on jos ei ajelemassa olla. Tosin itsellä ajelut jäi lyhyeks, kun Bemarikin ehti jo hajota. Nooh keskiviikkona vaan vikaa etsimään.

Täytyy painua suihkuun, Jonilla on tänään lomapäivä ja hän on tulossa kotiin.

Kommentit

 • Sini

  Kivoja kuvia ku tollai ihan perus illanvietosta vaan, tykkään! Ja nam, aivan sairaan hyvältä näyttää nuo herkut!:-D Mä vaan niiiiin rakastan kaikkea herkkua..

   0
 • Suvi

  ite oot kattonu pretty little liarssin kaikki kolme tuottista mitkä netlixistä löytyy. hyvä sarja, ehottomasti katon lisää tuottiksia kuhan saan jostai ne käsiini! tosi rennon olonen blogi, kirjotat kivasti ja monipuolisia kuvia, liityn ehottomasti 🙂
  mun blogin voi kans käydä kurkkaamassa! http://littlewisher.blogspot.fi/

   0
 • inka

  Apua en ees oo tajunnut, että sieltä löytyy vaan niin vähän niitä tuottareita… 😀 Hei kiitos älyttömästi ja käyn kurkkaamassa sun blogis 🙂

   0
 • inka

  Hah, kiitos paljon! Mä oon kans kyllä herkkujen perään :p

   0
 • Julia

  Mäkin oon niin koukussa pretty little liarsiin ja viitos tuottarissa mennään! Mitähän mä sitten teen ku jaksot loppuu? 😀 Toinen mut koukuttanut sarja on gossip girl! 😀

   0
 • inka

  Hah joo, muaki pelottaa aina että mitä teen jonkun sarjan loputtua, mut onneks on niin paljon hyviä sarjoja! 😀 Juu mä oon kans kattonu joskus tota gg, mut se ei mua sillätavalla oo ikinä koukuttanu, vaikka hyvä onkin 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.