VALIKKO
4.11.2016 13:01

KUKKASIA KAULASSA

nahkakukkaneule33nahkakukkaneulenahkakukkaneule4nahkakukkaneulecoat – H&M, sweater – H&M, leggings – VILA, shoes – skopunkten
scarf – ginatricot, necklace – H&M 

Näistä kuvista on jo reilu pariviikkoa aikaa. Tuolloin ei vielä ollut luntakaan maassa ja pärjäsin nahkalegginseillä ja vähän ohuemmalla takilla hyvin. Mun kukkakaulakoru teki tähän jotenkin sitä lämpimän sään fiilistä itselle haha.
Tällähetkellä mittari näyttää -5 astetta ja en ole pariin päivään kuvitellutkaan lähteväni pihalle ilman toppa- tai villakangastakkia. Molemmat pitäisi myös hankkia uusina, sillä mun toppatakit ovat ainakin parhaat päivät nähneet.

Huomenna suuntaan heti aamusta juna-asemalle ja sieltä sitten Helsinkiin Inspiration blog dayhin. Kuinka moni muu on tulossa paikanpäälle? Toivottavasti nähdään siellä!

Kommentit

 • Jeannays

  Oi toi paita on ihan super kiva ja just sun tyylinen!<3 Tykkään 🙂

   0
 • Heidi Helander

  Ihana paita <3 Tiedätkö onko noita vielä myynnissä ja paljon maksaa? 🙂

   0
 • inka nitta

  Kiitos paljon! Pari kymppiä ja on myynnissä, sillä itsekkin ostin tuon vajaa kuukausi sitten. Omani on koossa L, joten on oikeasti ihon myötäinen 🙂

   0
 • inka nitta

  Kiitos Saga!<3 Ihana toi et "lämpimän näköinen", sitä se ei nimittäin ollut, hah 😀

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.