VALIKKO
24.7.2013 13:29

kuulumisia part. milj00na

Moiks! Oon pahoillani, kun nyt on ollut vähänväliä muutaman päivän postaustaukoja. Mulla on ollu oikeesti kokoajan tosi kiire ja tää meidän netti ei pelitä kauheen hyvin. Johtuu varmaan tästä uudesta olkkarin järjestyksestä, jos toi modeemi ottaa häikkää jostain… no entiiä.

yy51-003ööö210-020

Nyt on ollu myös ainakin viikon ajan kokoajan niin hemmetin kylmä, että on pitäny pukee kaikkia pitkähihasia ja neuleita. Joo ei siinä mitään, mä tykkään neuleista kyllä tosi paljon, mutta kun tää kesä on muutenkin niin lyhyt.. Onneks kuitenkin tänään pitäs alkaa taas se lämpöaalto. En kyl nää vieläkään missään aurinkoo, ihan kauheen hiostavaa tuol vaan on.

DSC_6218ööö210-021DSC_6223

En oo kyllä tehnykkään mitään ihmeellistä. Oon ainakin nukkunu joka päivä tosi pitkään ja syöny hyvin! 😀 Mun aika on kulunut Veeran kanssa päivisin ja iltasin joko Julian ja Sannin kanssa tai sitten noitten poikien mm. Emil ja kumppanit. Ninniäkin oon nähnyt ja nyt taas toissapäivänä olin Janitan kanssa, kun se saapu sieltä Espanjasta. Sain kyllä ihan parhaat tuliaiset!

DSC_6193DSC_6214

Tossa siis mun tuliaset Janitalta Espanjasta. Mä niin tiesin, että toi sytkä tulee oleen jotain tollasta. 😀

Haluisin tehä jonkun videon, koska tuskin julkastaan Veeran kanssa sitä leivonta videoo, kun se meni vähän päin peetä. Joten ehdotuksia, että millasen videopostauksen teen? 🙂

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.