VALIKKO
23.6.2017 08:51

KUVIO SHORTSIT

kuvioshortsit5kuvioshortsit4Ekaks oikein ihanaa juhannusaattoa! Mitä porukka meinaa juhannuksena? Me lähetään pikkuhiljaa valumaan mökille syömään ja kalastamaan ja illalla ystävän luokse juhlistamaan. Harmillista, kun kelit ovat mitä on, mutta niinhän monena juhannuksena se on näin mennyt. Muistan, kun vuonna 2014 juhlistettiin Sappeessa juhannusta ja satoi räntää ja rakeita, joten ei tämä pahimmasta päästä ole!
kuvioshortsit3kuvioshortsit2Onneks näissä kuvissa sentään on ihanan lämmin. Tykkään kyllä edelleen noista mun viimevuonna ostetuista kuvioiduista shortseista. Samantyyppisiä pitäisi hamstrata lisää, sillä itse en pahemmin farkkushortseista välitä. Kuumalla säällä varsinkin kaikki rennot väljät vaatteet on super ihania ja mukavia päällä. 

kuvioshortsit

t-shirt – Pieces, shorts – NewYorker, sunglasses – RayBan
necklace – Nimesi, ballerinas – Skopunkten
Mitä mieltä asusta? Muistakaa syödä, juoda ja pitää hauskaa, mutta olkaa varovaisia vesillä. Suihkuun sammuminen on myös yleisin vesivahingon syy. Hyvää juhannusta!

Kommentit

 • Paula

  Aivan ihana asu ja noiden shortsien kuviot♥ Hyvää juhannusta sullekin :3

   0
 • Kata

  Oi kuinka ihanat pöksyt ♥ 🙂

   0
 • EMMI-STINA

  Todella ihana ja rento asu! <3 Itsekin haluaisin koko ajan vain hamstrata tuon tyylisiä shortseja, koska farkkushortseissa ei aina ole niin kovin mukava olla. Musta on nyt tullut niin mukavuudenhaluinen, että voi sentään… Toivottavasti sun juhannus sujui kivoissa merkeissä 🙂

   0
 • ELLI

  Ihanan rento asu! Toivottavasti sun juhannus oli onnistunut 🙂

   0
 • inka nitta

  Voi kiitos paljon! Tuollaiset shortsit on niin parhaita. Juhannus oli kiva, toivottavasti sunkin <3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.