VALIKKO
8.4.2017 10:17

LAST DOINGS

seppälän blogi-iltaseppälän blogi-ilta3seppälän blogi-ilta2seppälän blogi-ilta3Maaliskuussa olin Seppälässä Emman järjestämässä illassa, jossa oli tarjolla naposteltavaa, alennuksia, arvontaa ja myös Perfect homen tuote-esittelijä. Oli kyllä hauska ilta! kehavalullakehävaluoyPari kuvaa vielä edellisen asupostauksen kuvauspaikalta. Mua kiehtoo paljon hylätyt rakennukset ja muutama vuosi takaperin tuli kierrettyä ympäri pirkanmaata niiden perässä. varjoviikunaPohdin pitkään minkä viherkasvin haluan meille ja lopulta päädyin Varjoviikunaan, joka vaikutti suht helppohoitoiselta. Jälkikäteen vasta tajusin, että tämä saattaa kasvaa jopa kaksi metriseksi! rt & orcanicVihdoista viimein sain käsiini tuon Real Techniquessin puuteri siveltimen ja olen kyllä tyytyväinen! RT:n siveltimet ovat kyllä hinta-laatusuhteeltaan ihan parhaita. 3+1 päiviltä lähti mukaan myös Organic shopin kahvikuorinta. Haaveissa olisi vielä se avokado hiusnaamio sekä vadelma kuorinta.
superpark arvontaaKiva, kun moni kiinnostui tuosta Superparkin lahjakortista! Se on nyt arvottu s-postille, joka alkaa sanisalo.. Onnea voitosta, olen ottanut sinuun yhteyttä!

Kommentit

 • Patricia Ström

  Nam noi suklaamunat!! Himoitsin niitä jo ennen ku avasin tän postauksen 😀

   0
 • inka nitta

  Hei hyvä, että tykkäät! Toi kasvi on kyllä hauskan näkönen ja joo oli jännä tietää vasta jälkikäteen tuo korkeus 😀

   0
 • inka nitta

  Haha voi ei! 😀 Noi kyllä himottaa, jos totta puhutaan :DD

   0
 • Anonyymi

  Ihanan herkullinen kuva suklaamunista ja hei hylätyissä rakennuksissa on kyllä mustakin jotain kiinnsotavaa/kuvauksellista. Tampereen tulitikkutehtaalla haluaisin joskus käydä kuvailemassa!

   0
 • inka nitta

  Kiitos! Noi hylätyt rakennukset ja varsinkin esim historialliset sellaiset kuten mm. just tuo tulitikkutehdat kiehtoo. Mä en ookkaan koskaan siellä käynyt kuvailemassa, mutta muuten kyllä katselemassa 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.