VALIKKO
6.9.2014 19:55

lemppareita

Mä en kamalasti oo tehnyt tälläsiä ns. ’esittelypostauksia’, joten päätinmpä sitten kokeilla. Kuvailin yks päivä muutamia mun lempparijuttuja ja ajattelin esitellä ne. Enemmänkin kuvattavaa oisin keksinyt, mutta ajattelin tässä joku päivä laittaa kuvapostauksen käyntiin, jotta sitten saatte ehdotella kuvattavia asioita.
inkablogiiiii 042Lemppari puhelinkuori, jonka oon alkuvuodesta tilannut jostain netistä. inkablogiiiii 038Lemppari laukkuina toimii Pertti Palmrothin pikkulaukku, sekä kirppikseltä löytynyt kirjekuorilaukku. inkablogiiiii 073Lempikorut ovat tietysti mun Guessin kello, mikä melkein aina ranteessa, Inka-nimikoru, sekä Janitalta saatu kultamusta kaulakoru. inkablogiiiii 059Mun lempparipaikkana kotona toimii makuuhuone, tai tarkemmin sanottuna sänky. Ai että mä rakastan vaan löhöillä sängyssä ja aamukahvi on parasta juoda pedissä selaillen blogeja läppäri sylissä. inkablogiiiii 045Viimesenä, muttei vähäisimpinä on mun lempi kengät. Janitalta joululahjaks saadut aamutohvelit on mulla parveke käytössä ja ai että noi on ihanat! Niin pehmeät ja suloset. Toiset kengät on 2013 kesänä löydetty Skopunktenista tarjouksesta ja voin sanoo, että ton mukavempia piikkikorkoja ei löydy!

Mitä mieltä mun lempparijutuista ja mitä mieltä yleisesti tälläsestä postauksesta? 🙂

Kommentit

  • Sofia

    oi vitsi miten kivannäköinen toi sun makuuhuone…♥ toi seinä varsinkin on jotenkin ihana 😀

     0
  • inka

    kiitos! munkin mielestä näyttää tosi kivalta, tosin vielä pari yöpöytää ja sisustusjuttuja tarvis!:D

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.