VALIKKO
25.10.2015 18:42

lettipää

IMG_7784
jeamani-003

Hörpin tässä juuri kuumaa minttuteetä ja nautin suihkun jälkeisestä olosta mun teddykarvaisessa aamutakissa. Joo kyllävain kello lähenee seitsemää illalla ja mä olen vasta tullut suihkusta. Tänään on vaan oltu ja jotenkin ihanaa, kun nyt parituntia voin olla vain yksin ja just rentoutua vaikka tämän blogin parissa. Sanotaanko näin, että en oo viikon aikana nukkunut kuin kaksi yötä yksin ja oon oikeesti aika onnellinen. Tälläkertaa en vaan kiirehdi enkä ajattele eteenpäin sen enempää. Mulla menee nyt hyvin.

IMG_7851IMG_7843

Postauksen kuvat varmaan lähemmäks kuukauden vanhoja. Ai että tykkäsin tosta asusta ja voisin kyllä pistää millon vaan uudestaan päälleni. Veeran tekemä kampauskin oli aivan ihana. Noi letit pysy mulla varmaan kolme päivää, vaikka jokasena niistä kävin suihkussakin. Tykkäsin tosta tukasta kyllä ihan hulluna. Voisin taas pyytää Veeraa letittelemään mun päätä.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.