VALIKKO
27.6.2013 17:17

loitsuja

Hhoi! 
Mulla olis muutamia julkasemattomia kuvia puhelimessa, sekä kamerassa ja aattelin nyt tehdä niistä postauksen.
Ja kuten huomaatte, niin mun postaaminen on vähän vähentynyt, koska oon tutustunu kauheesti uusiin ihaniin ihmisiin ja niitten kanssa on venähtäny ihan yömyöhään aina ja mun herääminen on menny huimasti yli puolen päivän. Kamerakaan ei oo vaihteeks kulkenu mukana, eikä puhelimellakaan oo räpsitty kamalasti kuvia, mutta koitan taas ruveta napsiin niitä kuvia!
DSC_5366ööö210-014IMG_5858IMG_5857ööö210-013DSC_5266ööö210-012DSC_5514
Värjäilin eilen muuten vähän hiuksia. Ei, niistä ei oo tulossa blondit älkää huoliko, mutta kun yritän saada tota punasuutta pois… se ei vaan suostu irtoo! Onkos teillä minkäänlaisia vinkkejä miten saisin tota punasuutta pois, kun haluisin tuhkan väriset?

Kommentit

 • MÄKKI-

  sekota vaan se väripurkin jauho ja shampoo, se autto mulla! laitoin sitä kolmesti punasen värin päälle ja lopuksi yhen blondin, eikä tässä oo enää juuri yhtään oranssia 🙂

   0
 • inka

  täytyy kokeilla! vielä neljännen värinpoiston jälkee nää punertaa..

   0
 • Ira

  ää tässä postauksessa on niin paljon hyvännäköisen ruoan kuvia että tulee väkisinkin nälkä katellessa :—D niin ja eräs tuttuni taittaa ainakin punaista pois omista mahongin ruskeista hiuksistaan violeteilla (huomaamattomilla) raidoilla, mutta toisaalta hän värjäyttääkin kuontalonsa ammattilaisella 😀 vaaleemmissa hiuksissa hopeashampoo toiminee paremmin ainakin keltasuutta vastaan, punasuudesta en niinkään oo varma :C

  http://aivopesu.blogspot.com

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.