VALIKKO
19.11.2016 12:18

LOPPUSYKSYN LEMPPARIT PUKEUTUMISESSA

syysneuleetMä sain yksi ilta idean koota pari asua mun tämän loppusyksyn lempparijutuista ja päätin samalla kuvauttaa ne.
Eniten kaikista mun vaatteista oon varmaan kuluttanut mun neuleita loppuun. Varsinkin harmaat neuleet ja vaihtoehtoisesti punaiset kirkkaista vaaleisiin on olleet aikamoisessa käytössä. 
Erilaiset takit etenkin villakangastakit ovat olleet tänä syksynä mulle uusi lisäys vaatekaappiin. Mä oon ihan rakastunut niiden tyylikkyyteen ja lämpimyyteen. 
Mustat farkut on myös se juttu, sillä jotenkin kun ilmat synkkenee ei edes käy mielessäkään pukea vaaleita housuja jalkaan. 
Syksy on myös syrjäyttänyt Niket mun jalasta ja niiden tilalle on tullut erilaisia saappaita ja nilkkureita koroilla sekä ilman.
asu2Ensimmäinen asu tadaa! 
:tumma lyhyehkö villakangastakki sekä punainen paksu iso neule ja mustat Mollyt. Tässä asussa on kaikkea mitä aikaisemmin mainitsin, jopa syksyiset korkonilkkurit. Mä rakastan noita mun nilkkureita. Ihanan erilaiset väritykseltään ja niin hyvät ja lämpimät jaloissa. 
Tälläistä asua mun päällä on viimeaikoina näkynyt, jos on täytynyt hieman siistimpi olla.
asu1Ja tässä asu kakkonen = tummaa väriä, nahkaa, neuletta, pikkulaukkua ja saappaita. 
Tässäkin kaikkea mitä mun päällä on näkynyt syksyn aikana: uusi rakkaustakki tekonahka yksityiskohdilla ja matalilla tekonahkaisilla saappailla. 
Mä oon myös syksyn aikana rakastunut laukkuihin enemmän. Oon tunnetusti huono kulkemaan laukkujen kanssa, mutta nykyisin otan pikkulaukun mielelläni asusteeksi. Tähän asuun olisin voinut myös yhdistää korolliset ylipolvensaappaani, mutta näin on myös hyvä.
Tälläiset olivat mun mun asut, villakangastakeista inspiroituna. Kumpi asu on enemmän sun mieleen?

Kommentit

 • Tzenni

  Mä en osaa myöskään pukea liian vaaleita housuja talvisin! Keväästä syksyyn voin sitten heittää valkoisetki housut päälle 🙂

   0
 • EMMI-STINA

  Mä tykkään tuosta ensimmäisestä asusta enemmän, sillä tuo ihanan silmiinpistävä neule on kiva lisä noin tummassa asukokonaisuudessa 🙂 Sanoit sen olevan punainen, mutta näissä kuvissa se näyttää jotenkin oranssilta! Ainakin meikäläisen silmään. Molemmat ovat kyllä kivoja asukokonaisuuksia, mutta ensimmäinen vei mun kohdallani voiton!

   0
 • inka nitta

  Mä kans keväällä ja kesällä puen mielummin ne vaaleat housut. 🙂

   0
 • inka nitta

  Kiva kuulla, että tykkäät siitä! Joo ihan täysin kirkkaanpunainen ja ehkä hieman lohenpunainen se on. Mun tietokoneen näytöllä se ei ainakaan oranssilta näytä, mutta puhelimella taas ehkä hieman oranssin sävyyn menee. 🙂

   0
 • inka nitta

  Ihanaa, että molemmat miellyttää. Toi takki on kyllä superihana mustakin <3

   0
 • inka nitta

  Ekat nilkkurit on kyllä super ihanat erikoisella tavallaan! 🙂 <3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.