VALIKKO
8.6.2016 19:04

LOVE MY PRIVATE HAIRDRESSER

IMG_0810 – kopioOtsikosta päätellen ja ensimmäisestä kuvasta voittekin varmaan jo arvella, että tämä postaus liittyy jotenkin ihanaan Veeraan. Instagramiin(inkanitta) laitoinkin jo meistä yhteiskuvan juhlahepenissä. Halusin nyt siis tehdä myös hänen valmistujaisistaan omaankin blogiini postauksen. Mun juhla vaatetuksesta on tulossa myöhemmin erillistä postausta, mutta sitä ennen keskitytään näihin kakun kuviin. IMG_0852IMG_0839IMG_0855Tarjoilut oli kyllä ihan huippuluokkaa. Itse en paikanpäällä ihan kamalasti mitään syönyt/juonut, kun keskityin kuvaamiseen. Ja noh kaikkeen muuhunkin. Seuraavana päivänä mun voidessa pahoin Veera kuitenkin toi mulle laatikollisen ylijääneitä herkkuja. Se kinkkupiirakka oli jotain niin taivaallista. Juomapuolikin oli kunnossa, tosin mä vedin sen päivän mehulla, kun autolla olin liikkeellä. Vasta illalla mäkin pääsin yrittämään ottaa muita kiinni.

Lahjaksi Veeralle ostin söpön kortin, pari kukkaa, Victorian Secretin jasmiinin tuoksuisen rasvan sekä Real Techniquesin tämän sivellinsetin. Ellokselta saa muuten nykyään paljon kyseisiä siveltimiä myös laskulla, että kannattaa tsekata tästä.
IMG_0841IMG_0838IMG_0902Jatkot oli mun toisen ystävän luona tien toisella puolella. Hänkin valmistui ammattiin ja sai vielä lakin päähänsä. Loppuillasta suunnattiin kaikki yhdessä keskustan yöelämään ja päädyttiin Bricksiin. Paikka ei ollut mua varten ollenkaan. Siellä ei oikeastaan ollut mitään mitä mä vaadin yökerholta. No hyvä puoli oli se, että eipä tarvinnut ainakaan jonottaa, kun kolmetoista ihmistä päästiin neljälläkympillä jonon ohi. IMG_0847IMG_0947IMG_0853Onnittelut vielä kaikille valmistuneille!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.