VALIKKO
1.3.2015 21:47

maaliskuun ensimmäinen

IMG_2409_zpsa7yvrcbz Ihanaa sunnuntaita ja jes jo maaliskuu, kokoajan lähempänä kesää!

Me oltiin perjantaina juhlistamassa Veeran 19 vuotis synttäreitä.
Aloteltiin meillä, meikkailtiin ja mietittiin vaatteita sekä kuunneltiin hyvää musiikkia. Suunnattiin meiltä Rodeoon, ehdottomasti mun entiseen vakiopaikkaan. Taisin olla sielä viime kerran kesällä ja pakko sanoo, että vähän yli puolessa vuodessa oli kyllä mesta muuttunut. Samoja naamoja löyty mitä aina ennenkin, mutta ennen viihdyin sielä ja nyt ei oikein enään napannut.
 Vaihdettiin Rodeosta Unioniin yhden ja kahden välissä ja sielä me oikeastaan tanssittiin pilkkuun saakka. Oli muuten ensimmäisiä kertoja kun oikeesti tanssin baarissa. Voin sanoo, että tästä lähtien mut nähään aina tanssilattialla reivaamassa! 

lala-002 Crop top – Hersecret, Skirt – GT, Shoes – Converse, Clutch – Second hand
Asun mä rakensin tuon uuden crop topin ympärille. Yksinkertanen, mutta älyttömän mukava asu. Lila hame antoi hieman väriä ja piristi ihanasti. Conssit oli hyvä ratkasu, sillä jalat kiitti aamulla tanssimisen jäljiltä. Mitä mieltä asusta? Itse osaisin jotenkin nähdä päälläni jotain tällästä ihan arkenakin sitten kesällä.
IMG_2436_zps2uza0ddv Oli kyllä kiva ilta ja eilen oli olokin sen mukanen, että kivaa oli ollut! 
Mulla päättyy talvilomakin tänään ja huomenna olis taas aika astua kouluun. Ensiviikolle on kamalasti suunnitelmia ja pakollisia menoja, mutta kertoilen kuulumisia sitten jossain toisessa postauksessa.
Muistakaa kysyä TÄHÄN postaukseen niitä teidän kysymyksiänne! 
 

Kommentit

 • Mari

  tosi kauniita kuvia ja aivan ihana asu! 🙂

   0
 • inka

  Kiitos Nani, omasta mielestäki ehkä mun kivoimpia asuja♥

   0
 • Anonyymi

  Mites sä oot baarissa käyny jo viime kesänä? 🙂

   0
 • inka

  Maalaisjärkeä tähänkin touhuun, mitenköhän? 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.