VALIKKO
8.7.2014 07:07

mee mökille, äläkä jää kaupunkii

Heipsu! Viikonloppu meni ihan hujauksessa, enkä ees tehny mitää järkevää. Saatiin Ninnin kanssa idea, että mennään niiden mökille yheks yöks kaksin ja sunnuntaina sitten lähettiin ja tultiin eilen pois. Oli kyllä kiva olla pitkästä aikaa ihan kunnolla kaksin, syödä hyvin ja vähän juoda. Kastoin mun talviturkinkin ekaa kertaa kahteen kesään!
Työpöytä-011kuva 1(6)Työpöytä-012Työpöytä-013kuva 2(6)Työpöytä-014 Hauskaa kyllä oli, vaikka meinasin menettää hermot jo lidlissä, kun kaikki kuiva omena oli myyty loppuun.
Tällähetkellä oon ihan tukossa ja päähänkin sattuu vähän. Tosin pääkipu varmaa johtuu lyhyistä yöunista… Ja voi huhhuh mun tekis mieli nukkuu torstai iltaan asti, sillon on luvassa niiiin kiva päivä ja tapahtuu asia mitä oon oottanu himona!

Kommentit

 • Katri

  Voi vitsi mä haluisin niiin paljon mökille kans! Mitä tykkäätkö kuivasta omenasta? mäkin! Kaikki muut on sitä mieltä, että se on pahaa eikä tykkää yhtään 😀

   0
 • inka

  Haha, joo mä en tykkää mistää muista miedoista oikeestaan kun kuivasta omenasta ja se on ihan parasta!<3

   0
 • Katri

  No niin on!<3 kaikki muut tuntuu olevan liian makeita tai muuten sellasia sokeripommeja! 😀

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.