VALIKKO
2.8.2018 11:50

MEIDÄN KAKSIO + VIDEO JA KUVAT

kaksio olohuoneen puupöytä
kaksio keittiö
kaksio makuuhuone
Vihdoista viimein asunnon esittelyä, jota ootte toivonut viime lokakuusta asti, kun muutettiin tähän nykyiseen asuntoon. Meidän kaksio on 55 neliöinen luhtitalon alakerta asunto, joten asuntoon kuuluu myös pieni takapiha.
kaksio laundry pyykkikori
kaksio yöpöytä matalalle sängylle
Talo on rakennettu vuonna 2010 ja ollut alusta alkaen vuokrauskäytössä, joten myös materiaalit näyttävät juuri siltä. Ensimmäisenä kun asuntoon astuu sisään, ei ajattele että se olisi 2010-luvulta. Kämpästä löytyy muovimatto ympäriinsä ja kylpyhuoneessa muovimaton lisäksi on muovitettu seinä ja vain lavuaarin yläpuolella sekä suihkutilassa on kaakelit. Meidän kaksio kaipaisi myös remonttia, sillä seinät on täynnä hiomattomia kittausjälkiä sekä reikiä ja maaliroiskeita edellisten asukkaiden jäljiltä.
kaksio makkarin lipasto
kaksio tauluhylly
kaksio olohuone
Edellinen kappale sai varmasti miettimään, että miksi sitten ollaan muutettu tälläiseen asuntoon? Asunnon sijainti on meille täydellinen, pohja on ihan täydellinen ja täältä löytyy paljon säilytystilaa. Asuttiin aikaisemmin kerrostalossa ylimmässä kerroksessa ja koiran vuoksi haluttiin ehdottomasti muuttaa rivitaloon. Tampereella vain on todellakin kivenalla rivarikaksiot, joihin saa vielä tuoda ison aktiivisen koiran mukaan asumaan.
meidän kaksio keittiö
kaksio kattolamput
Eli asunnosta löytyy myös paljon asioita mistä tykkään, esimerkiksi meillä on kaksi vaatehuonetta, keittiö on avokeittiö sekä todella tilava paljolla kaappitilalla ja meillä on se takapiha, vaikka hyvin pieni se onkin. Plussaa tietenkin myös se, että Tampereen hintoihin asunto on super edullinen ja pääasia taitaa olla se, että kämpästä ei löydy hometta tai muuta vastaavaa.
kaksio avokeittiö
kaksio bellus sohva
kaksio työpöytä olkkarissa
Sisustuksen olen pitänyt melko yksinkertaisena ja värittömänä. Mä rakastan musta-harmaa-valkoista teemaa, mutta makuuhuoneeseen sekä olohuoneeseen olen tuonut hieman eloa vihreällä värillä mm. koristetyynyillä, viherkasveilla, vilteillä ja tekolampaantaljalla. Myös vaalea puu on vienyt sydämeni mennessään ja hankittiinkin ruokapöytä kokonaan puisena ja olohuoneen sohvapöydän sekä makuuhuoneen yöpöytien jaloista löytyy bambua. Sisustus ei vielä täysin miellytä minua, mutta en osaa sanoa kuitenkaan tällä hetkellä että mitä puuttuisi tai mitä haluan asuntoon lisää. Pieni boheemi lisä voisi olla tervetullutta asunnon ulkonäköön.
kaksio rento sauna
kaksio työskentelytila
kaksio koristetyynyt
Meidän 55 neliöön mahtuu siis tuulikaappi, pelkistetty eteinen, makuuhuone, kaksi vaatehuonetta, kylpyhuone saunalla, olohuone avokeittiöllä ja ruokailutilalla sekä takapiha. Olohuoneen seinän vierestä löytyy vielä työskentelytilani sekä Bamsen oma paikka. Tälläinen meidän kaksio on. Tsekkaa alapuolen videolta paremmin miltä kokonaisuus näyttää.


Näistä saatat myös pitää:

PORIN ASUNTOMESSUT 2018

RUOKAILUTILAN MUODONMUUTOS

OMA TYÖPISTE

Kommentit

 • Ane

  Oi ihanalta näyttää teidän koti ❤️

   0
 • Viivi Nurminen

  Teidän asunto on super kiva vaikka pinnat ovatkin ehkä hieman jo eläneet! Sisustuksella saa yleensä kodista niin paljon viihtyisämmän mitä se oikeasti on:)

   0
  • Inka Monola

   No kiitos Viivi! Oot oikeassa, että oikeanlainen sisustus saa aikaan paljon kodikkaamman fiiliksen 🙂

    0
 • Jenni

  Ompa kivoja yksityiskohtia ja paljo samoja, mitä meiltä löytyy myös omasta kotoa! 🙂

   0
  • Inka Monola

   Kiva kuulla! Hauskaa, että meiltä löytyy samoja juttuja kodin yksityiskohdista 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.