VALIKKO
1.7.2013 23:24

mietin miltä tuntuu kuolema, se on varmaan syvältä

Morjesta!
Hengissä ollaan… Mullon postailu jääny vähän vähemmälle nyt, koska oon nyt vähän päälle viikon ajan hillunu pihalla ihan yömyöhään saakka ja siks oon heräilly siinä 14-15 aikoihin. Hetiku oon saanu itteni sängystä ylös oon menny juomaa kahvit, käyttäny koiran pihalla ja siitä menny suihkuun ja ruvennu meikkaileen ja pukeen. Ainakun oon saanu koneen auki, niin on sitte tullu puhelu, että 10min niin pihassa, joten siks en oo oikein ehtiny postailla.
No eisen puoleen, enmä tota kameraa oikeen oo kuljettanu mukana ja vähän vituttaa, kun en ees oo takapihalla ottanu mitään asukuvia meinaan oon jaksanu nyt muutamana päivänä oikeesti panostaa mun pukeutumiseen. Jokatapauksessa, muutamia kuvia nyt mitä on.

ööö210-020DSC_5547yy41-002DSC_5556DSC_5587ööö210-019

Tänään olin Janitan kanssa, kun se tuli eilen sieltä turkista. Oli jotenkin tosi hassuu istuu skootterin kyydissä, kun nyt viikon putkeen oo istunu vaan eri autojen kyydissä. Ja meiän tuurilla tää ihana suomen kesä yllätti ja tuli kaatosade.

Viime perjantaina vietettiin muuten Juhon 18vee synttäreitä Screenissä ja postaan varmaankin ainakin mun asun siltä päivältä.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.