VALIKKO
17.3.2014 23:11

miksi otsikon keksiminen on aina niin vaikeeta?

Hellurei! Taas vähän yli viikko vierähtäny viime postauksesta ja ajattelin, että ois aika palailla blogin puolelle. 
Edellinen viikko oli ihan älyttömän kiireinen ja raskas, niin koulun kuin vapaa-ajankin puolesta. Mä olin kokoajan menossa tai tulossa jonnekkin ja harvemmin yksin ees ehin olla. Mulla on ollu myös ihan jäätävä ressi kokoajan tosta reikäpäässä menemisestä ja se on sitten alkanu kivasti purkautuun pää kipuna yms. 
Pakko kyllä myöntää, että ei edellinen viikko pelkästään ollut mun postailemattomuuden syy… oon myös ollu älyttömän laiska tän blogin suhteen ja mulla on ideat alkanu käydä vähiin, joten toivoisin, että heittelisitte jonkisortin postausideoita mulle. Tekis mieli toteuttaa ehkä joku kuvapostaus, mut kiinnostasko se teitä?
inkablogi 007inkablogi 002yy8inkablogi 047inkablogi 005
Nyt vielä hetken telkun tuijottamista ja sitte mammimaan, koska huomenna kaheksan tuntia koulua ja näyttö… Kiinnostaisko teitä muuten video mun viimeviikon tekemisistä? 

Kommentit

 • Johanna

  toi on muute tosi hyvää toi lidlin jäätelö 🙂 muutenkin ihanan raikkaita ja kauniita kuvia kaikki ! mun mielest otsikkoo ei oo sillee vaikee keksii ku oon alkanu laittaa biisien sanoja..:-D

  forangelseyes.blogspot.fi

   0
 • luonnon lapsi

  Siisti ja selkä ulkoasu blogillasi! Tämän postauksen kuvatkin jotenki ihanan selkeitä 🙂 Kuvapostaus kuuloistais hyvältä idealta. Itsekin oon omaan blogiin semmosta vähän kaavaillu!

   0
 • Natalia

  Ihanat tulppaanit ja upea sinä 🙂 Tee vaan video!

   0
 • inka

  niin on, se mansikka on vaan parempaa! 😀 ja itekki aina ennen laitoin biisin sanoja, mutku nykyää ei meinaa ees niitä keksiä plus ärsyy ku ne ei liity postauksee millään tavalla välttämättä.. 😀

   0
 • inka

  kiitos paljon, hyvä jos kuvat on selkeitä ku siihen oon pyrkinykki. Juu vois kyllä periaatteessa ton kuvapostauksen toteuttaa 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.