VALIKKO
8.7.2016 19:38

MINUN YKSIÖNI: ETEINEN

Ajattelin aloittaa postaussarjan minun kodistani tila tilalta, sillä en halua yhdestä postauksesta kilometrin pituista kun tykkään kuvailla yksityiskohtia. Viimeisenä teen vielä tästä asunnosta videon.
korkkarihyllytakkejaHeti kun ovesta saapuu sisälle on oikealla puolella vaaterekki ulkovaatteille ja kenkäteline sekä hattuhylly. Hattuhyllyllä pidän neljää paria mustia korkokenkiä ihan koristeena. Tosin näistä nuo Tamariksen avokkaat ovat kyllä tiheässä käytössä. Puukorissa on pipoja ja hanskoja. eteinentilaaurinkolasejaEteisestö löytyy myös Ikean Kallax hyllykkö. Päältä löytyy sisustustaulua, tekokukkaa, kulhoja, arskoja ja meikkipeili. Mariskoolissa säilössä avaimet mm. työpaikan, kodin ja auton, kun taas Kastehelmi maljassa on mitälie milloinkin; sytkiä, huulirasvoja ja kuulokkeet. kallaxeteinenEnsimmäisestä lokerosta löytyy mun meikit, sudit ja korut. Toisessa taas tärkeitä papereita, laskuja, kyniä ja muutamia opiskelukirjoja. Alemmissa laatikoissa ensimmäisessä on työkaluja ja näköjään mattamustaa paukkumaalia ja toisesta löytyy mun kaikki vähäiset laukut. stetsonpeilieteinenvuoresEteisen peili ja kokonaiskuvaa. Kuvassa oikealla oleva laatikko on lehtiä varten.

Katsotaan minkä ”huoneen” esittelenkään sitten seuraavaksi. Mielipiteitä ja onko kyseessä toivottu postaussarja?

Kommentit

 • Milja

  Mä ainakin tykkään lukea just tälläsii postauksia kun mua kiinnostaa hirveesti ihmisten tyyli sisustaa! 🙂 Lattiaa ja keittiöö se vähänen mitä näkyy niin ihania, en malta oottaa keittiöpostausta!

  https://miljahoo.blogspot.fi/

   0
 • inka

  Noni hyvä kuulla, et nää kiinnostaa! Kyllä se keittiö pian tulee 😉

   0
 • Tosi kivan näköinen ja tilava eteinen 🙂 Mä tykkään tälläisistä kodin esittelyistä, joten innolla odottelen seuraaviakin osia 🙂 Onneks mä en oo ainoa, jolla ei peilit ja taulut ole seinissä vaan nojalla 😀

   0
 • inka

  Joo täällä ei saa seiniin porata niin siks mulla on peili lattialla.. 😀 Kiitos paljon<3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.