VALIKKO
9.12.2013 22:58

mitä mulle kuuluu?

Apua, en tajuu miten tää aika menee näin nopeesti. Viime postaus kerrasta on ihan liikaa aikaa. Motivaatiota ja ideoita tähän postailemisee löytys, mut tää aika vuodesta ei vaan oo kauheen suotuisa tähä harrastukseen. Varsinkin kun oon sellanen yökyöpeli että morjes. Viikonloppusinhan sitä olis aikaa kuvailla, muttaku herään siihen aikaan, kun päivänvalo onjo hävinny.
 Tässä on nyt muutenkin tapahtunu ihan liikaa; huonoja, sekä hyvii asioita. Mut nyt oon taas koulussa, niin päivät on lyhkäsempiä niin ehkä ehtis koulunkin jälkeen kuvaileen muutamana päivänä viikossa. Koitan siis palailla siihen mun normaaliin postaustahtiini.
DSC_8015DSC_7958öö32DSC_7964DSC_7977öö33DSC_7956DSC_7916öö31-001
Mutta mitäs kaikkee tässä on ehtiny ees tapahtuu?
 No ainaki oon ollu kipeenä kokoajan, en oikeesti tajuu mikä siinä on että oon aina tähän aikaa vuodesta kipeenä uuteenvuoteen asti. Oon käyttäny rahaa ihan älyttömästi safkaan ja kahviin. Olin Janitan kanssa kuuntelemassa Heikki Kuulaa marraskuun lopulla Vikkulassa. Juhlistettiin mun poikaystävän synttäreitä kans marraskuus tokavikana viikonloppuna. Oon hengaillu ihan kamalasti Ninnin kanssa ja se suurinpiirtein asuu meillä ja mä niillä. Kokeilin myös värjätä latvoja punasella, mut niistä tuli enemmänkin ruosteen väriset ja ny ne onjo ihan ruskeet… Sit oon tietty ollu ihanan Julian kanssa ja oon myös tässä parinviikon aikana tutustunut taas uusiin ihan mahtaviin ihmisiin! 

Nyt vielä iltapalaa ja selailen blogeja ja sitten nukkumaan, että jaksaa huomenna taas koulua.

Muistakaa seurailla mua instagramissa @iiingerr ja kyselkää askissa @iiingerr

Kommentit

 • Saijis

  Vähän mulla on ollut ikävä sun postailuja 🙁 Ihania kuvia kaunokainen ♥

   0
 • veera

  Tuo ruosteenpunane väri on makea! 😀

   0
 • Milla G

  Oi ootpas kaunis! ♥

  ♥~ whenyourheartbeats.blogspot.fi

   0
 • inka

  no tällähetkellä se on jo ruskea… 😀

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.