VALIKKO
3.12.2016 18:50

MITKÄ TRENDIT SILMÄLASEISSA IHASTUTTAA

Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.
INSTRU2Palataampas marraskuun alkuun ja Blogger Inspiration Day tapahtumaan. Tapahtumassa oli mahdollisuus käydä Instrumentariumin pisteellä tutustumassa tämän hetken trendeihin ja TrendWalk kampanjaan.

TrendWalk toimii Instrun tyylisivustona, josta löytyy muotikaupunkien kaduilta napattua inspistä. Tyylisivuilla voit myös katsoa minisarjoja joissa pääsee seuraamaan kolmen muotikaupungin muotiviikkoja, bloggaajan matkustamista ja juurikin sitä tämän hetken tyyliä eri kaupunkien kaduilta. Mä ainakin itse uppouduin katsomaan kauaksi aikaa noita videoita ja kaikki oli pakko katsoa putkeen!
instrumentarium
Mun mielestä on aina ihana päästä testailemaan uusia kehyksiä. Nykyajan silmälasit ovat kaikki niin tyylikkäitä ja persoonallisia, että varmasti kaikille löytyy jotain omaan mieleen. Nykyaikana tuntuu myös siltä, että laseja ei enään häpeillä ja monilla tutuillakin piilarit ovat vaihtuneet takaisin laseihin. Multahan löytyy itseltäkin silmälasit pienen tarkennushäiriön takia, elikkä itse näössä ei vikaa löydy. Ihan hauskaahan se on välillä yhdistää ne lasit asuihin. Tällähetkellä vaan kamala kuume hankkia uudet, enemmän omaan tyyliin sopivat.
INSTRU
Tällähetkellä laseissa näkyy paljon kaikkia sellaisia trendejä mitkä miellyttävät itseäni. Eniten ihastuttaa kuitenkin se, että värejä näkyy paljon, erityisesti eri punaisen ja lilan sävyjä ja tottakai ne pyöreät sekä kissamaiset muodot. Tästä klikkaamalla pääset tutustumaan tämän hetken trendeihin.


Löytyykö mun lukijoilta minkälaisia kehyksiä ja mikä tällähetkellä ihastuttaa tai vihastuttaa kehystrendeissä?

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.